Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τα παιδιά τους, πρίγκιπα Τζωρτζ, πριγκίπισσα Σαρλό και πρίγκιπα Λουίς στις 25 Δεκεμβρίου μετά τη λειτουργία των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.

VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

Σε μία προσπάθεια να κατευνάσουν το όργιο φημών σχετικά με την πορεία της ανάρρωσης της Κέιτ Μίντλετον, οι άνθρωποι του παλατιού αναγκάστηκαν να εκδώσουν μία νέα, ιδιαίτερα σύντομη, σχεδόν τηλεγραφική ανακοίνωση για την κατάστασή της. 

Με τους περισσότερους που παρακολουθούν τα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας να έχουν πλέον ανάγει σε... αστικό μύθο τα όσα δήθεν συμβαίνουν στην πριγκίπισσα της Ουαλίας και ενώ η ίδια επιμένει να είναι... εξαφανισμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να πάρει τον χρόνο της για να αναρρώσει, κύκλοι του παλατιού προέβησαν σε αυτή τη σύντομη ανακοίνωση ώστε να κλείσουν στόματα.

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έλειπε μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό» αρκέστηκε να τονίσει με δηλώσεις του εκπρόσωπος της ίδιας της Κέιτ Μίντλετον η οποία πράγματι απέχει από τον δημόσιο βίο και έχει αφοσιωθεί στην προσωπική ξεκούραση και ανάρρωσή της.

829ba0c5-kate-middleton-13.jpg

Να θυμίσουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από 13 μέρες παραμονής εκεί, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κάστρο του Ουίνδσορ προκειμένου να ηρεμήσει και γίνει εντελώς καλά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved