Κέιτ Μίντλετον: Οι 7 λέξεις που αντάλλαξε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ όταν βγήκε από το χειρουργείο

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τα παιδιά τους, πρίγκιπα Τζωρτζ, πριγκίπισσα Σαρλό και πρίγκιπα Λουίς στις 25 Δεκεμβρίου μετά τη λειτουργία των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.

Getty Images
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Οι 7 λέξεις που αντάλλαξε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ όταν βγήκε από το χειρουργείο

Με τις φήμες να οργιάζουν για τον πραγματικό λόγο της νοσηλείας της και της κατάστασης της υγείας της, οι εφημερίδες και τα sites στη Μεγάλη Βρετανία κάνουν ακόμα και την παραμικρή αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον η οποία συνεχίζει να είναι στο νοσοκομείο. 

Όσο περνούν οι μέρες μάλιστα και εφόσον το Παλάτι δεν κάνει καμία αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της, οι φήμες δίνουν και παίρνουν ενώ όλα μπαίνουν στο... μικροσκόπιο, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Από την ημέρα που η Κέιτ Μίντλετον έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αναβάλλει κάθε δημόσια εμφάνισή του ή βασιλικό του καθήκον, τουλάχιστον μέχρι να βγει η σύζυγός του από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο παλάτι για να ξεκινήσει και εκείνη να ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα, από το κρεβάτι της ανάρρωσης όμως.

kate.jpg

Οι 7 λέξεις που αντάλλαξαν Κέιτ-Ουίλιαμ

Σύμφωνα με τους Sunday Times, πάντως, οι δύο σύζυγοι, όπως αποκάλυψαν οι βοηθοί λίγο μετά την έξοδο της Κέιτ Μίντλετον από το χειρουργείο, αντάλλαξαν ένα μότο που χρησιμοποιούν τελευταία και συγκεκριμένα από τότε που ξεκίνησε ο γολγοθάς της υγείας της. Ένα μότο που θα χρησιμοποιούν μεταξύ τους από εδώ και στο εξής. Πρόκειται για επτά λέξεις που για τους δύο συζύγους έχει μεγάλη σημασία. Αυτές οι λέξεις είναι οι εξής: «100 τοις εκατό οικογένεια πρώτα, δουλειά μετά».

Άλλωστε, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να απέχει από τα βασιλικά του καθήκοντα όχι μόνο για να στηρίξει τη σύζυγό του σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο αλλά και για να είναι κοντά στα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λουίς.

«Τα παιδιά είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα στο μέλλον» αναφέρει πηγή από το Παλάτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved