Κέιτ Μίντλετον: Όργιο φημών για την υγεία της! Οι θεωρίες συνωμοσίας & η αλήθεια!
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Όργιο φημών για την υγεία της! Οι θεωρίες συνωμοσίας & η αλήθεια!

Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον, συνεχίζεται μετά τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Και παρά τη φημολογία που ανάγκασε το Παλάτι να προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση, τα σημάδια βελτίωσης της επέτρεψαν να κάνει μικρές εξόδους υπό άκρα μυστικότητα!

Έχουν περάσει 68 ημέρες από τότε που είδαμε για τελευταία φορά δημόσια την πριγκίπισσα της Ουαλίας και η αλήθεια είναι πως οι φήμες για τα σενάρια της υγείας της, καθώς και οι θεωρίες συνωμοσίας, οργιάζουν, παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της

Οι θεωρίες συνωμοσίας που επικρατούν στα social media και τις tabloids είναι οι εξής: η Κέιτ Μίντλετον είναι πιθανό να κρύβεται από το παλάτι σε μια μυστηριώδη τοποθεσία, να βρίσκεται σε κώμα, να βρίσκεται σε διαδικασία κλωνοποίησης, να κάνει αισθητική επέμβαση ή απλά να κρύβεται στο σπίτι γιατί ντρέπεται για το νέο της κούρεμα.

Κέιτ Μίντλετον: Yπό άκρα μυστικότητα η δεύτερη έξοδός της μετά την επέμβαση – Πού πήγε;

829ba0c5-kate-middleton-13.jpg

Βέβαια, τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, απλά είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

«Από τη δική μας οπτική γωνία, ήμασταν πολύ σαφείς από τη δήλωσή μας στην αρχή της κατάστασης τον Ιανουάριο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας σχεδίαζε να μείνει εκτός δημόσιας δράσης μέχρι το Πάσχα, και αυτό δεν έχει αλλάξει», υποστηρίζει ο εκπρόσωπος της Κέιτ και του Ουίλιαμ, αλλά τίποτα δεν σταματά τους fans της βασιλικής οικογένειας από το να δημιουργήσουν τα δικά τους σενάρια.

Φυσικά, στην σύγχρονη εποχή της πληροφορίας, όπου τα νέα διαδίδονται αστραπιαία από άκρη σε άκρη, είναι λογικό να μας παραξενεύει το γεγονός πως η κατάσταση για την εξέλιξη της υγείας της παραμένει κρυφή.

Στα social media όμως, επικρατεί μία φρενίτιδα με τους influencers και τους βασιλικούς σχολιαστές στο TikTok να παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για τη συγκεκριμένη κατάσταση, η οποία τις τελευταίες μέρες έχει ξεφύγει.

Μεγάλο μέρος της παραπληροφόρησης για τη βασιλική οικογένεια θεωρείται ότι έχει διαδοθεί από bots και trolls, αλλά είναι αρκετοί οι εμμονικοί fans της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Νέες φήμες για την υγεία της μετά την απρόσμενη κίνηση του Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

Κέιτ Μίντλετον: Τι μας κρύβουν σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της; Τα σχόλια περί μυστικοπάθειας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved