Κέιτ Μίντλετον: Νέες φήμες για την υγεία της μετά την απρόσμενη κίνηση του Ουίλιαμ
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Νέες φήμες για την υγεία της μετά την απρόσμενη κίνηση του Ουίλιαμ

Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Τα Βρετανικά Μέσα έχουν πάρει «φωτιά» μετά την κίνηση του Ουίλιαμ να ακυρώσει την εμφάνισή του στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνο, μόλις 46 λεπτά πριν την έναρξη της τελετής στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Kate Middleton: Τι συμβαίνει με την ανάρρωση της; Οι φήμες και οι απορίες

kate.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες ήρθε μήνυμα στα κινητά των δημοσιογράφων από το παλάτι του Κένσινγκτον το οποίο ενημέρωνε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην τελετή εξαιτίας προσωπικών λόγων. Μόλις αυτό γνωστοποιήθηκε δεν ήθελαν πολύ να πάρουν «φωτιά» τα Μέσα ότι η εν λόγω ακύρωση οφείλεται στο θέμα της Κέιτ.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Μπλοκάρει κάθε πιθανότητα επιστροφής του Χάρι-O αποκλεισμός και η Κέιτ Μίντλετον

Κι ενώ στην αρχή ήταν άγνωστο το αν σχετίζεται η απουσία του Ουίλιαμ με την ανάρρωση της συζύγου του, μετά ακολούθησε ανακοίνωση από το Παλάτι η οποία αναφέρει ότι η ίδια «τα πάει καλά».

08218a62-middleton-katara.jpg

Θυμίζουμε ότι η DailyMail έχει αναφέρει ότι η επιστροφή στα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τα ιατρικά συμβούλια που είναι συνεχή.
«Δεν μπορούσε να δει τα παιδιά της (τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ, και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Λούις) από τότε που έφτασε στην κλινική του Λονδίνου για χειρουργική επέμβαση πριν από δύο εβδομάδες. Τα παιδιά ήταν ακόμα στο σχολείο όταν η μητέρα τους επέστρεψε στο σπίτι τους στο Γουίνδσορ, με την επανένωση να μην πραγματοποιείται παρά μόνο όταν επέστρεψαν».

Διαβάστε επίσης

Η Ελληνίδα που εργάστηκε στο Μπάκινγχαμ, στο gossip-tv: Η υγεία του βασιλιά & η ανάρρωση της Κέιτ

Βασιλιάς Κάρολος: Πότε και πώς θα γίνει η διαδοχή του μετά τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του

Βασιλιάς Κάρολος: Πολύ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του - Πότε και πώς θα γίνει η διαδοχή του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved