Βασιλιάς Κάρολος: Πότε και πώς θα γίνει η διαδοχή του μετά τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του

Βασιλιάς Κάρολος

VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Πότε και πώς θα γίνει η διαδοχή του μετά τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του

Δυσκολεύει η κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Κάρολου με αποτέλεσμα στη Βρετανία να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την διαδοχή στο θρόνο, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να είναι ο επόμενος μονάρχης

Τι προβλέπει το πρωτόκολλο; Πώς θα γίνει η μετάβαση; Και τι θα αλλάξει στην ζωή των Βρετανών;

«Ένα σενάριο είναι ότι ο άρρωστος βασιλιάς αποφασίζει να παραιτηθεί και να φροντίσει την υγεία του. Αυτή η διαδικασία επιταχύνεται εάν ο Κάρολος πεθάνει, επιφέροντας τη βασιλεία του βασιλιά Γουλιέλμου Ε’, εκτός αν επιλέξει άλλο όνομα. Σε αυτήν την περίπτωση, τίθεται ένα διαφορετικό ερώτημα: Τι συμβαίνει στη συνέχεια με τη Queen Consort Καμίλα;», γράφει η USAtoday.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο όρος που έχει θέσει για τη διαδοχή & γιατί όλα γίνονται κρυφά από τον Χάρι;

Όταν έρθει το μοιραίο για τον βασιλιά τα πάντα θα αλλάξουν ξανά τα πάντα, νομίσματα, θυρεοί, υπογραφές, το μόνο που δεν θα αλλάξει είναι η αγγλική σχολαστικότητα που ήδη έχει το σχέδιο και για την ημέρα της κηδείας. Στο παλάτι θα αλλάξουν πολλά, όχι μόνο βασιλιάς αλλά και όλη η σειρά διαδοχής και οι τίτλοι που θα έχουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δάκρυσε ο βασιλιάς Κάρολος – Η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας του

Valentines’s - 1

Πότε θα γίνει η στέψη του νέου βασιλιά

Στην νέα ιεραρχία η Κέιτ θα είναι βασίλισσά και τα παιδιά της με τον Ουίλιαμ θα είναι οι πρίγκηπες διάδοχοι, και από την πρώτη ημέρα θα ετοιμάζουν την ενθρόνιση του βασιλιά.

«Η στέψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν θα γίνει για μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του, αλλά θα είναι ο νέος βασιλιάς τη στιγμή που θα πεθάνει ο Κάρολος. Ο Γουίλιαμ πιθανότατα θα απευθύνει μια ομιλία στο έθνος την ίδια, η σορός του βασιλιά Καρόλου θα μεταφερθεί από την αίθουσα του θρόνου του Παλατιού του Μπάκιγχαμ στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ», αναφέρει χαρακτηριστικά το «Cosmopolitan».

Ο πρίγκηπας Γεώργιος θα γίνει Δούκας της Κορνουάλης στην Αγγλία και δούκας του Ρόξμπουργκ στη Σκωτία. Η κηδεία σύμφωνα με ειδήμονες στα βασιλικά θα γίνει μετά από 9 ημέρες, από τότε η Καμίλα θα μένει πια σε μία άλλη βασιλική κατοικία.

«Όσο για το πού θα ζούσε, πιθανότατα θα ήταν οποιαδήποτε από τις πολλές βασιλικές κατοικίες. Ποια μπορεί να εξαρτάται από τις επιθυμίες του συζύγου της, αλλά τελικά ο νέος βασιλιάς θα πάρει την απόφαση», σημειώνει η USAtoday.

karolos.jpg

Έτοιμα τα αφιερώματα του BBC

Όλες αυτές τις ημέρες με την κηδεία ή την αποχώρηση του Καρόλου να είναι το μόνο βασικό θέμα στην ειδησεογραφία είναι σαφές πως η τηλεόραση θα παίξει κεντρικό ρόλο ειδικά στην περίπτωση που επέλθει το μοιραίο. Η ταφή θα γίνει στους βασιλικούς τάφους στο Γουίνδσορ ενώ ο νέος βασιλιάς θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα μία περιοδεία στο εξωτερικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved