VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Ο όρος που έχει θέσει για τη διαδοχή & γιατί όλα γίνονται κρυφά από τον Χάρι;

Gossip-tv Team

Το δημοσίευμα που θέλει τον βασιλιά Κάρολο να πάσχει από επιθετικό καρκίνο, άρα στενεύουν και τα περιθώρια για την παραμονή του στον βασιλικό θρόνο, έχει προκαλέσει τριγμούς στο παλάτι. 

Παρ' όλο που οι κύκλοι του παλατιού δεν έχουν διαψεύσει το δημοσίευμα έχουν αρχίσει τα σενάρια που θέλουν τον βασιλιά Κάρολο ήδη να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες διαδοχής του ώστε να παραδώσει στον γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και μάλιστα κρυφά από το... μαύρο πρόβατο της βασιλικής οικογένειας, τον πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο βασιλιάς Κάρολος λέγεται ότι θέλει να παραμείνει τουλάχιστον μία πενταετία στον θρόνο, και να τον παραδώσει όταν φτάσει στα 80 του χρόνια.

Όπως και να έχει, το εν λόγω δημοσίευμα επιμένει ότι ο Κάρολος κάνει όλες τις κινήσεις προκειμένου να παραδώσει τον θρόνο του στον μεγαλύτερο γιο του, όμως αυτό γίνεται κρυφά από τον πρίγκιπα Χάρι ο οποίος έτσι και αλλιώς έχει εκφράσει εδώ και χρόνια την επιθυμία να αποποιηθεί από κάθε αξίωμα ή πριγκιπική υποχρέωση, χάνοντας έτσι και τα αντίστοιχα δικαιώματά του.

Είναι γεγονός επίσης ότι όλα τα παραπάνω στηρίζονται σε ένα και μόνο δημοσίευμα σκανδαλοθηρικής -για πολλούς- βρετανικής εφημερίδας που όμως ακόμα δεν έχει διαψευστεί το περιεχόμενό της, ούτε έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από το Μπάκινγχαμ.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved