Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Μπλοκάρει κάθε πιθανότητα επιστροφής του Χάρι-O αποκλεισμός και η Κέιτ Μίντλετον

Βασιλιάς Κάρολος - Πρίγκιπας Ουίλιαμ

VIP Life

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Μπλοκάρει κάθε πιθανότητα επιστροφής του Χάρι-O αποκλεισμός και η Κέιτ Μίντλετον

Να μπλοκάρει κάθε πιθανότητα επιστροφής του πρίγκιπα Χάρι προσπαθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην προσπάθεια του να προστατεύσει τη σύζυγο του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ειδικός στα βασιλικά θέματα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ πληγώθηκε βαθιά από τις επιθέσεις του πρίγκιπα Χάρι και δεν έχει σκοπό να του ξαναμιλήσει. «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει τη δική του ιδιωτική αναταραχή. Γνωρίζει καλά τον αδελφό του και σίγουρα δε θα του επιτρέψει να ξαναμπεί με άνεση στην οικογένεια, καθώς δεν τον εμπιστεύεται», είπε στο Fox News η ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Helena Chard.

xari-karolos.jpg

Ο πρίγκιπας Χάρι άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Good Morning America» την περασμένη εβδομάδα ότι τα πρόσφατα προβλήματα υγείας του βασιλιά Καρόλου θα μπορούσαν να έχουν θετική επίδραση και να επανενώσουν την οικογένεια.

Ωστόσο, αυτές οι δηλώσεις δε βρήκαν ανταπόκριση από τον διάδοχο του θρόνου καθώς ο ίδιος θέτει ως προτεραιότητα την ανάρρωση της συζύγου του: «Ο πρίγκιπας είναι επίσης εξαιρετικά προστατευτικός με τη σύζυγό του Αικατερίνη, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, και δε θα αφήσει τίποτα να παρεμποδίσει την ανάρρωσή της», πρόσθεσε η Chard.

1675212798775-868551239-855cd7d2-william.jpg

Αποκλεισμός στον Χάρι

Συγκινημένος ο βασιλιάς Κάρολος στην πρώτη επίσημη εμφάνιση – «Με έκαναν να δακρύζω αρκετές φορές».

«Υπάρχει ένα τεράστιο εμπόδιο στο δρόμο του Χάρι, και αυτό είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Δε θα επιτραπεί στον Χάρι να επιστρέψει με οποιαδήποτε ιδιότητα αν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει οποιαδήποτε επιρροή στην κατάσταση», δήλωσε η ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Kinsey Schofield.

1675188828821-98853266-kate-william-paidia8.jpg

Και πρόσθεσε: «Ο Ουίλιαμ καταλαβαίνει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν υπολογίζουν σωστά τις συνέπειες και δεν είναι αξιόπιστοι. Αποτελούν βάρος για την οικογένεια».

Βασιλιάς Κάρολος: Μοιράζεται την άποψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ
Σύμφωνα με τη New York Post, ο διάδοχος του θρόνου αλλά και ο βασιλιάς Κάρολος συμφωνούν στην ίδια άποψη για τον αποκλεισμό της επιστροφής του πρίγκιπα Χάρι στο βασιλικό σχήμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved