Κέιτ Μίντλετον: Πανικός στο παλάτι - Γνωστό μέντιουμ προβλέπει πως «το 2025 της δεν θα είναι καλό»
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Πανικός στο παλάτι - Γνωστό μέντιουμ προβλέπει πως «το 2025 της δεν θα είναι καλό»

Τα πάνω κάτω έχει φέρει στο Ηνωμένο Βασίλειο γνωστό μέντιουμ το οποίο προβλέπει «σημαντικές προκλήσεις» για την Κέιτ Μίντλετον το 2025. 

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μέντιουμ, τον αυτοαποκαλούμενο «νέο Νοστράδαμο», Athos Salomé, που ισχυρίζεται πως μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Κέιτ Μίντλετον: Ορίστηκε η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας

kate.jpg

Όπως υποστηρίζει και ο Athos Salomé είχε προβλέψει τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ παράλληλα έχει αποκαλύψει και καταστάσεις που αφορούν τον κορονοϊό, καθώς και ότι ο Elon Musk θα αγόραζε το Twitter, όπως και συνέβη.

Τώρα, ο αυτοαποκαλούμενος «νέος Νοστράδαμος» κάνει προβλέψεις και για το μέλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία όπως αποκαλύπτει θα περάσει... δύσκολα!

Μιλώντας στην βρετανική Daily Star αποκάλυψε πως η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οστά, αλλά η κύρια πρόκλησή της είναι αυτή του στέμματος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως καμία από τις παραπάνω ασθένειες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το παλάτι.

08218a62-middleton-katara.jpg

Συγκεκριμένα, το γνωστό μέντιουμ δήλωσε: «Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως έχει δημιουργηθεί σάλος τις τελευταίες ημέρες λόγω της απουσίας της Κέιτ Μίντλετον.

Οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για σοβαρό πρόβλημα υγείας, ακόμα και χωρισμό από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Τα πιο ακραία σενάρια είναι πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού ή έχει χάσει τη ζωή της και το παλάτι δε θέλει να το αποκαλύψει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved