Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο! Το βίντεο με την εξομολόγηση: «Ήταν τεράστιο σοκ»
(Photo by Karwai Tang/WireImage)

VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο! Το βίντεο με την εξομολόγηση: «Ήταν τεράστιο σοκ»

Η ανακοίνωση που περίμεναν όλοι με ανυπομονησία, τελικά ήρθε, μόνο που τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την Κέιτ Μίντλετον αφού όπως αποκαλύφθηκε, πάσχει από καρκίνο! 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε μία προσπάθεια να δώσει τέλος σε όλα όσα ακούγονταν για εκείνη και την πραγματική κατάσταση της υγείας της, πήρε την απόφαση να αποκαλύψει η ίδια τι ακριβώς τής συμβαίνει, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι βρίσκεται στο στάδιο των χημειοθεραπειών.

Κέιτ Μίντλετον: Οργανώνουν από τώρα στο Παλάτι την πρώτη δημόσια εμφάνισή της ανήμερα του Πάσχα

«Ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας πω προσωπικά 'ευχαριστώ' για όλα τα υπέροχα μηνύματα στήριξης και για την κατανόησή σας όσο καιρό ανάρρωνα από το χειρουργείο» είπε αρχικά η πριγκίπισσα της Ουαλίας και συνέχισε:

«Υπήρξαν δύο πολύ δύσκολοι μήνες ανάρρωσης για όλη μας την οικογένεια αλλά είχα μία φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισαν και είμαι ευγνώμων».

Η Κέιτ Μίντλετον συνέχισε εξιστορώντας τα όσα συνέβησαν σε μία προσπάθεια να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το πώς ακριβώς έζησε αυτό το δύσκολο διάστημα.

Συγκεκριμένα είπε: «Τον περασμένο Ιανουάριο υπεβλήθην σε χειρουργείο στο Λονδίνο και τότε όλοι πιστεύαμε ότι η κατάστασή μου δεν έχει να κάνει με καρκίνο. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση αποκάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας».

Η Κέιτ συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, τους παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επίσης είπε ότι προτεραιότητά της είναι πλέον η οικογένειά της. «Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας».

Επίσης, η Κέιτ Μίντλετον τόνισε στο μήνυμά της ότι έχει συνεχώς στο πλευρό της τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα είπε: «Το να έχω τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατέληξε λέγοντας: «Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σαρλότ και τον Λουί με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι καλά».

Δείτε το βιντεοσκοπημένο μήνυμά της:

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved