Lady Rose Hanbury: Έχει σχέση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ;- Η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο με την Κέιτ
VIP Life

Lady Rose Hanbury: Έχει σχέση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ;- Η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο με την Κέιτ

Ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί να αναρρώσει μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, οι φήμες πως ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, την απατά... οργιάζουν!

Με το hashtag #whereiskatemiddleton να έχει πάρει φωτιά στα social media, όλοι μας έχουμε μεταμορφωθεί σε... ντετέκτιβ και αναζητούμε την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Σε πανικό το Παλάτι με την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ - «Αν συνεχίσουν έτσι θα έχει άσχημο τέλος»

BRITAIN ROYALTY

ΑΠΕ ΜΠΕ - EPA/TOLGA AKMEN

Οι θεωρίες συνωμοσίας για την εξαφάνισή της οργιάζουν, με κάποιους να υποστηρίζουν πως η Κέιτ Μίντλετον είναι βαριά άρρωστη, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν να έχει χωρίσει οριστικά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, λόγω της σχέσης του με την Lady Rose Hanbury.

Ποια είναι η Lady Rose Hanbury;

Οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ζευγάρι με την Lady Rose Hanbury έχουν έρθει ξανά στην επιφάνεια, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να αγνοείται!

Η Lady Rose Hanbury γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1984 και είναι κόρη του Timothy Hanbury, σχεδιαστή ιστοσελίδων, και της Emma Hanbury, σχεδιάστριας μόδας. Η μητέρα της Rose είναι εγγονή της Lady Elizabeth Longman, η οποία είχε πολύ καλές σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται;

Η συγκεκριμένη γυναίκα διατηρούσε αρκετά φιλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον και αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να απάτησε τη σύζυγό του όταν εκείνη ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, τον Λούις.

Βέβαια, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα, με πολλούς να υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ποτέ, καθώς η Lady Rose Hanbur είναι παντρεμένη με τον Μαρκήσιο David Cholmondeley κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Αν σκεφτούμε όμως την ιστορία της βασιλικής οικογένειας και ανατρέξουμε στο ερωτικό τρίγωνο του βασιλιά Καρόλου, της Καμίλα και της πριγκίπισσας Νταϊάνα φαίνεται πως όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved