Μίντλετον: Θύελλα αντιδράσεων για την πρώτη εμφάνισή της - Δεν έπεισε ότι είναι η Κέιτ
Lifestyle

Μίντλετον: Θύελλα αντιδράσεων για την πρώτη εμφάνισή της - Δεν έπεισε ότι είναι η Κέιτ

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την περιπέτεια υγείας της και τις φήμες που οργιάζουν για σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, όμως δεν έπεισε τους χρήστες του διαδικτύου ότι είναι η ίδια, αλλά όλοι κάνουν λόγο για σωσία της. 

Χρήστες του twiiter αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, αφού παρατήρησαν αρκετές διαφορές, όπως το περπάτημά της, τα αφτιά της, το πιγούνι της και τα μαλλιά της.

Και δεν στάθηκαν μόνο στις διαφορές, αλλά με μία εφαρμογή, ορισμένοι το... απέδειξαν κιόλας!

middleton-kentriki.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι το δημοσίευμα ήθελε την Κέιτ να εμφανίστηκε με τον Ουίλιαμ σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από την κατοικία της εντός του βασιλικού κτήματος.

kate_middleton_sosias.jpg

Μάλιστα, το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος να κάνει την βόλτα του και να ψωνίζει.Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής», συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ ανέφεραν όσοι την είδαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρεται να παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των τριών παιδιών της.

Δείτε τι έγραψαν οι χρήστες που δεν έπεισε η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved