Κέιτ Μίντλετον: Συγκινεί το μήνυμα του αδελφού της μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο!
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Συγκινεί το μήνυμα του αδελφού της μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο!

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και βρίσκεται σε στάδιο χημειοθεραπειών και φυσικά οι δικοί της άνθρωποι βρίσκονται κοντά της. 

Ανάμεσά τους και ο αδελφό της Τζέιμς Μίντλετον ο οποίος ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, σε μία προσπάθειά του να δώσει κουράγιο στην αδελφή του που διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τώρα ότι πάσχει από καρκίνο!

«Στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε μαζί σου κι αυτό το βουνό» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους από τα νιάτα τους, τότε που και οι δύο έκαναν όνειρα για το μέλλον.

jmidy_1711135750_3329570454827566098_451668806.jpg

H φωτογραφία από το παρελθόν που ανέβασε ο Τζέιμς Μίντλετον μαζί με την αδελφή του, Κέιτ.

Η αποκάλυψη της πριγκίπισσας της Ουαλίας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης παγκοσμίως, με το βίντεο που ανέβασε στο instagram η ίδια η πριγκίπισσα να έχει γίνει ήδη viral.

Σε αυτό, η Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε ότι παλεύει με τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις 27 Φεβρουαρίου, πάνω από ένα μήνα μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στις αρχές Ιανουαρίου.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο βίντεο επεσήμανε πως όταν έμπαινε στο χειρουργείο δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για καρκίνο, όμως αυτός διαπιστώθηκε αργότερα, γεγονός που την υποχρέωσε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το ΒΒC, το μαγνητοσκοπημένο βίντεο που ανέβηκε στα social media του πριγκιπικού ζευγαριού δημιουργήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Δείτε το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved