Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε στο βίντεο της
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε στο βίντεο της

Χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ θέλησε να ανακοινώσει σε όλο τον πλανήτη η Κέιτ Μίντλετον τη διάγνωση καρκίνου και η κίνηση αυτή προκάλεσε ερωτηματικά.

Εν μέσω εικασιών και εξωφρενικών φημών για την κατάσταση της υγείας της, εκείνη αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε όσα ακούστηκαν τελευταία.

Σχολιαστές αναρωτήθηκαν γιατί ο Ουίλιαμ, πρίγκιπας της Ουαλίας, δεν καθόταν δίπλα από την Κέιτ Μίντλετον, καθώς αυτή ανακοίνωνε ότι υποβάλλεται σε προληπτικές θεραπείες για καρκίνο.

Bασιλιάς Κάρολος: Οι προφητείες του Νοστράδαμου, η αναπάντεχη διαδοχή και ο Χάρι

LAURA PARKER BOWLES WEDDING

Μια πηγή είπε στους Sunday Times: «Αυτή ήταν μια ισχυρή γυναίκα που μοιράστηκε ένα εγγενώς ισχυρό μήνυμα με τον λαό. Δε χρειαζόταν κανέναν να κάθεται δίπλα της. Ο Ουίλιαμ υποστήριξε αυτήν και την οικογένεια στο παρασκήνιο».

Η πριγκίπισσα ήθελε να μοιραστεί τα νέα της μέσω ενός βίντεο για να «καθησυχάσει τον κόσμο». Άλλη πηγή είπε: «Μια γραπτή δήλωση, ένιωθε η πριγκίπισσα, ότι θα ήταν πολύ ενοχλητική. Αφορούσε τους ανθρώπους που την έβλεπαν και καθησυχάζει τους ανθρώπους της. Γνωρίζοντας ότι ήταν είδηση ​​που επρόκειτο να σοκάρει τον κόσμο, ήθελε να πράξει όσο το δυνατόν πιο συμπονετικά».

BELGIUM PASSCHENDAELE CENTENARY COMMEMORATIONS

Ο λόγος που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αντιτάχθηκε στη δημόσια ανακοίνωση

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν αντίθετος στο να αποκαλύψει η Κέιτ Μίντλετον τη διάγνωσή της με καρκίνο στον κόσμο.

Στενός μάλιστα φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας συμβιβάστηκε με την απόφασή της, ενδίδοντας ουσιαστικά στη σταθερότητα της απόφασης της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας.

«Το έκανε με την πλήρη υποστήριξη και τις συμβουλές του, συμμετείχε σε όλες τις συζητήσεις γύρω από αυτό», είπε. «Σε κάθε επίπεδο εύχεται να μη χρειαστεί να το κάνει. Αλλά ήταν δική της απόφαση, δεν απογοητεύτηκε και την υποστήριξε πλήρως», είπε ο φίλος του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved