Bασιλιάς Κάρολος: Οι προφητείες του Νοστράδαμου, η αναπάντεχη διαδοχή και ο Χάρι
VIP Life

Bασιλιάς Κάρολος: Οι προφητείες του Νοστράδαμου, η αναπάντεχη διαδοχή και ο Χάρι

Bασιλιάς Κάρολος - Μια πρόβλεψη – βόμβα για το μέλλον της βασιλικής οικογένειας είχε κάνει ο Νοστράδαμος. Οι προφητείες του έρχονται στο φως την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως νοσεί με καρκίνο, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού το οποίο εκφράστηκε με ένα μεγάλο κύμα αγάπης.

Ο Νοστράδαμος, σύμφωνα με τη Mirror, είχε προβλέψει πως ο βασιλιάς Κάρολος θα παραμείνει για λίγο στον θρόνο του, και στη συνέχεια θα αναγκαστεί να παραιτηθεί δίνοντας σκυτάλη στον γιο του Ουίλιαμ. Ερωτηματικά υπάρχουν και γύρω από το όνομα του Πρίγκιπα Χάρι. Θα διεκδικήσει τον θρόνο; Ο δούκας του Σάσεξ έχει παραιτηθεί από τα πριγκιπικά του καθήκοντα. Έτσι και αλλιώς, στη σειρά της διαδοχής ακολουθούν τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ (πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα, Σάρλοτ και πρίγκιπας Λουί).

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα γραπτή ανακοίνωση – Τι ζητάει το πριγκιπικό ζεύγος;

Οι προφητείες του Νοστράδαμου και ο Χάρι

Ο Νοστράδαμος είχε γράψει: «ο νεαρός κληρονόμος του βρετανικού βασιλείου, τον οποίο θα έχει προτείνει ο ετοιμοθάνατος πατέρας του». Οι χρήστες ερμηνεύουν ότι αυτό αναφέρεται στον Βασιλιά Κάρολο και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέχεια του εδαφίου. «Ο “lonole” θα διαφωνήσει μαζί του, και θα απαιτηθεί το βασίλειο από τον γιο» γράφει ο Γάλλος αστρολόγος.

xari-karolos.jpg

Βασιλιάς Κάρολος - Πρίγκιπας Χάρι

Κάποιοι τονίζουν ότι το “Lonole” θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει είτε εσωτερικές διαμάχες που αντιμετωπίζει ο κληρονόμος (ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει πλέον τυπικές σχέσεις με τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι) είτε απειλές εκτός της βασιλικής οικογένειας, όπως η Μέγκαν Μάρκλ που έμεινε στο Λος Άντζελες και δεν ταξίδεψε στη Βρετανία μετά την ανακοίνωση ότι ο Βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved