Κέιτ Μίντλετον: Η νέα γραπτή ανακοίνωση – Τι ζητάει το πριγκιπικό ζεύγος;
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα γραπτή ανακοίνωση – Τι ζητάει το πριγκιπικό ζεύγος;

Στη Βρετανία, με μία νέα, γραπτή ανακοίνωση, η πριγκίπισσα Κέιτ ευχαριστεί τον κόσμο για το κύμα συμπαράστασης

Με μία νέα, γραπτή ανακοίνωση, το πριγκιπικό ζεύγος ζητάει, ξανά, να σεβαστούν όλοι τη μάχη που δίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, για την υγεία της, όσο υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Μίντλετον: Το παρασκήνιο πίσω από την ανακοίνωση – Ποιος έγραψε το κείμενο & γιατί βιντεοσκοπήθηκε;

ddcc924b-kate-middleton-01.jpg

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Λίγες ώρες πριν αποκαλύψει την περιπέτεια με την υγεία της, η Κέιτ συναντήθηκε με τον Βασιλιά Κάρολο, ο οποίος ταξίδεψε στο Ουίνδσορ για μάθει τα νεότερα για την ασθένειά της. Ο Βρετανός μονάρχης ήταν πολύ συγκινημένος, για τη μάχη της νύφης του με τον καρκίνο, αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Στο πλευρό της Κέιτ βρίσκεται συνεχώς ο σύζυγός της, ο οποίος στήριξε την απόφασή της να δημοσιοποιήσει τη διάγνωσή της.

kate-middleton-e1645911510245-600x398.jpg

«Το να έχω τον Γουίλιαμ δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει πολλά και για τους δύο».

Η Κέιτ θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, όταν το επιτρέψουν οι γιατροί της, δήλωσε εκπρόσωπος του Παλατιού και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν πρόκειται να συνοδεύσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην καθιερωμένη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα για τους Καθολικούς, στις 31 Μαρτίου.

Δες το βίντεο από το Mega και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων

Μίντλετον: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση! Τα τελευταίο 24ωρο, η συγκίνηση & το μήνυμά της

Pippa Middleton: «Ραγίζει καρδιές» η αδελφή της Kate - «Στέλνω αγάπη και προσευχές»

Κειτ Μίντλετον: Κοσμοσυρροή έξω από το Ουίνδσορ-Tα λουλούδια, τα γράμματα & η προληπτική θεραπεία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved