Εγκυμοσύνη - έκπληξη στη βασιλική οικογένεια! Ανακοίνωσαν σήμερα ότι περιμένουν παιδί
VIP Life

Εγκυμοσύνη - έκπληξη στη βασιλική οικογένεια! Ανακοίνωσαν σήμερα ότι περιμένουν παιδί

Ο γιος της Βασίλισσας Ράνιας, πρίγκιπας Χουσεΐν και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Ράτζουα της Ιορδανίας ανακοίνωσαν εγκυμοσύνη σήμερα 10/4.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και η ευτυχία τους δεν κρύβεται! Θυμίζουμε ότι παντρεύτηκαν πέρυσι σε μια άκρως πολυτελέστατη τελετή, με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας να είναι παρόντες.

Η τελετή έγινε στο παλάτι Ζαχράν ανάμεσα σε περίπου 140 καλεσμένους εκεί όπου οι γονείς του πρίγκιπα -ο βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ και η βασίλισσα Ράνια- παντρεύτηκαν το 1993.

Χιλιάδες Ιορδανοί γιόρτασαν τον γάμο στους δρόμους της πρωτεύουσας, όπου είχαν αναρτηθεί τα πορτρέτα των νεόνυμφων. Είχαν οργανωθεί πολλά σόου με πυροτεχνήματα, αεροπορικές επιδείξεις και συναυλίες σε όλη τη χώρα.

13 βασιλικές τιάρες αμύθητης αξίας - Η απόλυτη χλιδή και οι ιστορίες πίσω από αυτές

Jordan Royal Wedding

Τέτοιοι εορτασμοί είναι σπάνιοι στον αραβικό κόσμο, όπου οι συντηρητικές μοναρχίες μοιράζονται ελάχιστες πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή τους με τους πολίτες.

Σύμφωνα με το Αrabnews μετά την γαμήλια τελετή, το ζευγάρι κατευθύνθηκε στο Παλάτι Αλ-Χουσεϊνία της ιορδανικής πρωτεύουσας, για το επίσημο δείπνο με τη συμμετοχή 1.700 καλεσμένων.

Εκτός από τις οικογένειές τους, παρέστησαν επίσης η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ-Αλεξάντερ, ο βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου και άλλοι.

Βασίλισσα Ράνια: Αρραβώνιασε τον μεγάλο της γιο! Η ομοιότητα πεθεράς – νύφης είναι εκπληκτική

gamos2.jpg

Η νύφη είχε φορέσει μία δημιουργία του Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab, την οποία συνδύασε με μια αστραφτερή διαμαντένια τιάρα. Έφτασε στο παλάτι Zahran με μια εντυπωσιακή Rolls-Royce Phantom V του 1968, κατασκευασμένη κατά παραγγελία για την αείμνηστη προγιαγιά του πρίγκιπα. Ο 28χρονος διάδοχος έφθασε νωρίτερα με πλήρη τελετουργική στρατιωτική στολή και χρυσό σπαθί.

queenrania_1685690042_3116116389395641113_644165429.jpg

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

«Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Βασιλική Υψηλότητά τους ο διάδοχος του θρόνου Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντουλάχ Β’ και η πριγκίπισσα Ράτζουα Αλ Χουσεΐν περιμένουν το πρώτο τους μωρό αυτό το καλοκαίρι.

Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στις Μεγαλειότητές τους, τον Βασιλιά Αμπντουλάχ II και τη Βασίλισσα Ράνια Αλ Αμπντουλάχ, και εύχεται στην Βασιλική Υψηλότητά τους στον διάδοχο του θρόνου Αλ Χουσεΐν και στην πριγκίπισσα Ράτζουα καλή υγεία και χαρά καθώς υποδέχονται το μωρό τους».

Διαβάστε επίσης:

Η ιστορία αγάπης της Βασίλισσας Ράνιας με τον σύζυγό της Βασιλιά Αμπντάλα

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: «Ένας ζωντανός θάνατος. Αυτό είδα στη Λέσβο»

Βόλτες στο Κολωνάκι για τη Βασίλισσα Ράνια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved