Βόλτες στο Κολωνάκι για τη Βασίλισσα Ράνια
Lifestyle

Βόλτες στο Κολωνάκι για τη Βασίλισσα Ράνια

Την έχουν αποκαλέσει «Νταϊάνα της Ανατολής» και όχι άδικα αφού είναι η αγαπημένη «γαλαζοαίματη της Ιορδανίας.

Η Βασίλισσα Ράνια, σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα, έχει καταφέρει να κερδίσει τους Ιορδανούς και όχι μόνο με τη φιλανθρωπική της δράση, τη γλυκύτητα της και την ομορφιά της! Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας βόλταρες πριν από λίγες μέρες στο Κολωνάκι και όλοι εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά της. Η βασίλισσα Ράνια επισκέπτεται συχνά την χώρα μας.
Όπως έγραψε η Σίβυλλα στο Βήμα:
«Επιστρέφουμε και πάλι στην πλατεία Κολωνακίου και τους διάσημους επισκέπτες της. Η βασίλισσα Ράνια είναι αναμφισβήτητα ιδιαίτερα γοητευτική. Γοητευτική, πανύψηλη, επιβλητική. Προχωρούσαμε με προσοχή επί της Νεοφύτου Δούκα. Οι δωδεκάποντες navy look Dolce & Gabbana εσπαντρίγιες, γλιστρούσαν πάνω στο μικρό, δημοφιλές δρομάκι του Κολωνακίου με τις αριστοκρατικές πολυκατοικίες. Εκεί όπου κάποτε διατηρούσαν διαμερίσματα με βαριά, ξύλινα, χειροποίητα πατώματα, ψηλά ταβάνια με ανάγλυφες «λεπτομέρειες», κρύσταλλα και αντίκες από μαγαζιά του Λονδίνου, οικογένειες σαν αυτές των Γκούμα, Κουμάνταρου, Μαυρολέων. Έξω ακριβώς από το «ΜΚΤ» υπήρχε έντονη κινητικότητα. Αυτοκίνητα και γιγαντόσωμοι bodyguards.

Η Εσθήρ είπε ότι κάποιος πολιτικός είχε επισκεφθεί το Μουσείο με την διεθνή ακτινοβολία. Τελικά ανακαλύψαμε ότι η βασίλισσα Ράνια (είναι η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας) βρισκόταν στον χώρο. Ντυμένη με κομψότατο outfit Γαλλικού οίκου (είναι γνωστό ότι η ξανθιά queen επιβιβάζεται συχνά στο βασιλικό λήαρ τζετ για να επισκεφθεί το Παρίσι και να επιλέξει haute couture) κροκό συλλεκτική τσάντα Hermès και εντυπωσιακά παπούτσια με πολλά κορδόνια απολάμβανε το γεύμα της στο αίθριο του Μουσείου. Εκεί όπου την κουζίνα με τις ελληνικές, μεσογειακές και διεθνείς σπεσιαλιτέ επιμελείται το catering Μπεγνής. Η βασίλισσα της Ιορδανίας μετά από την περιήγησή της στις άκρως ενδιαφέρουσες συλλογές με τα κυκλαδικά ειδώλια και τις υπόλοιπες εκθέσεις , «βύθισε» το πιρούνι της στη δροσερή σαλάτα.

Η Ράνια επισκέπτεται πάντα τα καλοκαίρια την Ελλάδα. Τις περισσότερες φορές με την βασιλική θαλαμηγό. Λατρεύει τα ελληνικά νησιά (ιδιαίτερα την Κρήτη) και γνωρίζει αρκετά πράγματα γύρω από την ιστορία της χώρας μας. »

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved