50-50: Χαμός στο Twitter για την επανάληψη της σειράς–«Μου αρέσει, τα άλλα είναι δουλειά Εισαγγελέα»
Media

50-50: Χαμός στο Twitter για την επανάληψη της σειράς–«Μου αρέσει, τα άλλα είναι δουλειά Εισαγγελέα»

Μια από τις πλέον επιτυχημένες σειρές του Mega, το 50-50, που προσέφερε στους τηλεθεατές γέλιο με τις ατάκες των πρωταγωνιστών να γίνονται… viral, επέστρεψε.

Η σειρά είχε μπει στον «πάγο» λόγω της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη και τώρα αποφασίστηκε να βγει από το συρτάρι και να προβληθεί ξανά.

Να σας θυμίσουμε ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Βασίλης Θωμόπουλος είχε πει για την επιστροφή του 50-50: «Για εμένα είναι μία χαρά που επιστρέφει το 50-50 γιατί έχει μεγαλώσει μια γενιά. Είναι από τις εξαιρετικές κωμωδίες. Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εδώ είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα γιατί όλα τα προβλήματα έγιναν στον χώρο της δουλειάς. Είναι μια περιπέτεια που κανείς δεν χάρηκε που συνέβη. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης -που εντάξει πιστεύω ότι έσκισε σε αυτήν την σειρά- είναι κι άλλοι ηθοποιοί».

Το Mega επανέφερε αυτό το καλοκαίρι το δημοφιλές σίριαλ και χθες προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο και στο twitter έγινε χαμός από σχόλια πάρτε παρακάτω μία γεύση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved