Η Γη της Ελιάς: Ποιοι ηθοποιοί είπαν το μεγάλο «ναι» για την 4η σεζόν;
Media

Η Γη της Ελιάς: Ποιοι ηθοποιοί είπαν το μεγάλο «ναι» για την 4η σεζόν;

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, θα συνεχίσει για 4η σεζόν! Μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα, αλλά η συνέχισή της είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη για όλους μας!

Προς όλους τους fans της επιτυχημένης σειράς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς για τον τέταρτο κύκλο έχουν προχωρήσει πολύ και ο βασικός κορμός των ηθοποιών της έχει ήδη δεχτεί να προχωρήσει στα γυρίσματα της νέας σεζόν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μόνη αλλαγή που θα υπάρξει είναι στις τοποθεσίες. Είναι πολύ πιθανόν τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται ορισμένες φορές και στην Αθήνα, όχι μόνο στην Κύπρο, καθώς ορισμένοι ηθοποιοί λόγω πιεσμένου προγράμματος, για προσωπικούς, αλλά και για επαγγελματικούς λόγους, δεν θα μπορούν να βρίσκονται μόνιμα στην Κύπρο.

Η παραγωγή λοιπόν, έχει αποφασίσει να τοποθετήσει ένα μόνιμο συνεργεία και στην Αθήνα για τα γυρίσματα του Νίκου Γαλανού (Ισίδωρος), της Αντιγόνης Κουλουκάκου (Ιουλία), του Πασχάλη Τσαρούχα (Στάθης), της Μάρως Κοντού (Μαρία) όπως επίσης και του Τάσου Ιορδανίδη (Μάνος) και της Αντιγόνης Νεοφύτου (Μαρίνα).

Πού οφείλεται η επιτυχία της σειράς;

Αναμφισβήτητα τα τελευταία τρία χρόνια η Γη της ελιάς είναι μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών.

Από την πρώτη σεζόν προβολής της μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά, εκείνο όμως που δεν έχει αλλάξει και συνεχίζει να είναι ίδιο και αμείωτο, είναι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τις ζωές των ηρώων που εμπλέκονται στη σειρά και σίγουρα αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης του Mega.

Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας τους, γιατί για να έχει ήδη «κλειδώσει» η τέταρτη σεζόν για τη Γη της Ελιάς; Κάτι πολύ καλό κάνουν όσοι βρίσκονται πίσω από την κάμερα!

Είναι αλήθεια ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και η παρέα του έχουν καταφέρει να διηγούνται πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που θα μπορούσαν να συμβούν ακόμη και σε μας τους ίδιους. Εντάξει, για τις ανάγκες της μυθοπλασίας κάποια γεγονότα είναι λίγο πιο τραβηγμένα από ό,τι θα μπορούσαν να συμβούν στην πραγματικότητα. Μπορεί όμως και όχι. Πάντως οι ήρωες της σειράς, κακοί και καλοί, είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε τηλεθεατή που παρακολουθεί φανατικά εδώ και 3 χρόνια τις εξελίξεις.

Άλλος ένας λόγος που μας έχει κάνει να λατρέψουμε τη συγκεκριμένη σειρά είναι και η μοναδική μαεστρία των συντελεστών που συγκρατούν τους ίδιους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και ανανεώνουν το cast με άλλους εξίσου σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου που ξέρουν πως να κάνουν οι ενδιαφέρων έναν ρόλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved