Γιώργος Λιάγκας: Έχει δεχθεί τελικά μείωση μισθού;
Media

Γιώργος Λιάγκας: Έχει δεχθεί τελικά μείωση μισθού;

Μετά την Φαίη Σκορδά ΚΑΙ ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του διδύμου του Mega. «Είμαστε σε συζητήσεις. Δεν έχουμε υπογράψει, αλλά πρόθεσή μας είναι να συνεχιστεί η συνεργασία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν αρνήθηκε ότι όπως σε κάθε συνεργασία, έτσι και στην δική του με το κανάλι, τίθεται και τα οικονομικά δεδομένα. «Σε κάθε συζήτηση τίθενται όλα τα θέματα. Όπως θα συζητήσουμε για όλα έτσι θα μιλήσουμε και για το οικονομικό. Οσον αφορά για το ενδεχόμενο μείωσης μισθού, δεν μου έχουν πει τίποτα. Ας μου το πούν πρώτα και μετά βλέπουμε», πρόσθεσε.

«Δεν είμαστε φοβερά καλοπληρωμένοι παρουσιαστές. Είμαστε καλά αμειβόμενοι, αλλά όχι ζευγάρι που παίρνει τα τρελά λεφτά, που έχει λύσει τα προβλήματα της ζωής του. Στο πλαίσιο της περιρρέουσας οικονομικής κατάστασης, όμως, προσαρμοζόμαστε πάντα γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δημοσιογράφος, όμως, απάντησε και σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την πρόταση που έκαναν πριν από λίγες ημέρες στην Καλομοίρα να συμμετάσχει στο Πρωινό mou την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Πρέπει να ξεχωρίσουμε τί λέγεται σοβαρά και τι με χιούμορ. Αυτοσαρκάζομαι πάρα πολύ και κάνω χιούμορ. Εκανα ένα αστείο. Μην το δένουμε και κόμπο. Εγώ ό,τι έχω να πώ το λέω ευθέως στον Πέτρο Μπούτο, την Έλενα Κατραβά και όποιον άλλο υπεύθυνο του Mega, μιλάω σε καθημερινή βάση. Δεν στέλνω κανένα μήνυμα γιατί απλά, εάν θέλω να πω κάτι, το λέω απευθείας στο τηλέφωνο». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved