Λιαρέλης-Λιανός στο «Βράδυ» της Πέμπτης
Media

Λιαρέλης-Λιανός στο «Βράδυ» της Πέμπτης

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μας υποδέχεται σ' ένα ακόμα ξεχωριστό "Βράδυ" με μοναδικές αποκαλύψεις, χιουμοριστικές δοκιμασίες και καυτές εξομολογήσεις που θα συζητηθούν.

Το Βράδυ της Πέμπτης ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλης αποκαλύπτει τη συνταγή της μεγάλης επιτυχίας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού. Τι λέει για τη Μαρία Χούκλη και τι εξομολογείται για τη φιλία του με τον Γιώργο Παπαδάκη; Πώς πήρε την απόφαση να γίνει δημοσιογράφος; Με ουζομεζέδες και τον Πέτρο απέναντί του, ο Στρατής Λιαρέλης μας μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του και δίνει τον ορισμό του «καλού ανθρώπου»! Όσο για το τι τον ενώνει με το Πέτρο Κωστόπουλο, μια ιστορία απ' τα παλιά... θα βγει στο φως αυτό το "Βράδυ"!

Ακολουθεί ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1, «Galileo», μας δίνει tips για τα όσα απίστευτα επιστημονικά πειράματα πρόκειται να δούμε! Ακόμα, γιατί ξεκίνησε για τον Χάρη Κωστόπουλο και βρέθηκε στο πλατό με τον Πέτρο Κωστόπουλο; Γυρνώντας στην αρχή της καριέρας του, τι θυμάται από την εμπειρία του στο Fame Story και φτάνοντας στο σήμερα, τι είναι αυτό που τον «συνδέει» με τις γυναίκες του "Wipe Out"; Τι θα μοιραστεί με τον Πέτρο για την κόρη του και τη σύζυγό του; Παρουσιαστής και καλεσμένος τα «σπάνε» αυτό το "Βράδυ", σ' έναν αγώνα που κερδίζει ο πιο δυνατός! Θα το δείτε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στον ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved