Μουράτ Γιλντιρίμ: «Επισκέφτηκα δυο ψυχολόγους για να ερμηνεύσω το ρόλο μου»
Media

Μουράτ Γιλντιρίμ: «Επισκέφτηκα δυο ψυχολόγους για να ερμηνεύσω το ρόλο μου»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Έρωτας και τιμωρία», Μουράτ Γιλντιρίμ, πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ένοχη σιωπή».

Ο ηθοποιός που κάνει σάλο στην Τουρκία με την επιτυχία του, μιλάει για το ρόλο του στη νέα σειρά καθώς και για το τι χρειάστηκε να κάνει για να τον υποδυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μουράτ για να ερμηνεύσει το ρόλο του όσο το δυνατό πιο πειστικά, επισκέφτηκε δύο ψυχολόγους και συζήτησε μαζί τους για τις αντιδράσεις των κακοποιημένων παιδιών. «Μερικά από τα παιδιά αυτά δεν θυμούνται ή δεν θέλουν να θυμηθούν, αλλά θεωρούν τον εαυτό τους υπεύθυνο, ενώ άλλα είναι κυριευμένα από μίσος και ζητούν εκδίκηση. Είναι δύσκολο να μπορέσεις να αποκτήσεις την ψυχολογία τους, εάν όμως δεν τα καταφέρεις, δεν θα μπορέσεις να αποδώσεις το ρόλο όπως θέλεις και όπως περιμένουν να δώσεις το ρόλο όπως θέλεις και όπως περιμένουν από εσένα», δήωσε στο tvbox.

Όμως ο ηθοποιός αποκάλυψε και τις δυσκολίες που ανακάλυψε μέσα από αυτή τη διαδικασία. « Η δυσκολία είναι ότι το μυαλό σου γυρίζει σε όσα έπαθαν τα παιδιά, και έτσι, δυστυχώς, αποδιοργανώνεσαι η ενσυνείδηση είναι βασικός παράγοντας για να φέρεις το ρόλο εις πέρας, αλλά μερικές φορές πονάει. Έκανα μια σύντομη έρευνα και ανακάλυψα ότι το 53% των παιδιών της Ανατολίας αντιμετωπίζει μέχρι την ενηλικίωση κάποια μορφή βίας, ένα απίστευτο νούμερο με σημαντικές παρενέργειες στη μετέπειτα ζωή τους», σημείωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved