Ο Μιχάλης Κεφαλογάννης «υποδέχεται» τον… Μιχάλη Ζαμπίδη!
Media

Ο Μιχάλης Κεφαλογάννης «υποδέχεται» τον… Μιχάλη Ζαμπίδη!

Η εκπομπή «Όλα για την υγεία mou» θα παρουσιάσει τους τρόπους ώστε να αναγνωρίζουμε τους συχνότερους πόνους που εμφανίζονται στο σώμα μας και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους να ζητούμε εγκαίρως βοήθεια.

Όχι μόνο για να τους αντιμετωπίσουμε ως σύμπτωμα, αλλά και για να βρούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ποια προβλήματα υγείας μπορεί να κρύβονται από πίσω. Στο στούντιο φιλοξενούνται επιστήμονες πέντε διαφορετικών ειδικοτήτων, αλλά και άνθρωποι που έχουν βιώσει τους πιο συχνούς πόνους στο σώμα, όπως ο έντονος πονοκέφαλος, το σφίξιμο στο στήθος, ο πόνος στην κοιλιά, στη μέση και τα πόδια

Η εκπομπή επιχειρεί να διαλύσει κάποιους μύθους για την αντιμετώπιση του πόνου, οι οποίοι αφορούν το ζεστό ή κρύο επίθεμα και τη σχέση που μπορεί να έχει το πέλμα των ποδιών με πόνους που ξεκινούν ακόμη και από τη μέση. Επιπλέον, αναλύονται οι εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν στον κοιλιακό πόνο, αλλά και πώς κάποιος μπορεί να ξεχωρίσει τον λεγόμενο «νευρόπονο» από έναν παρόμοιο πόνο που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης που έχει βιώσει τον οξύ πόνο περισσότερο από κάθε άλλον άνθρωπο λόγω του αθλήματός του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved