Νάντια Μπουλέ: «Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να κάνω μιούζικαλ»
Media

Νάντια Μπουλέ: «Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να κάνω μιούζικαλ»

Τραγουδίστρια, χορεύτρια, παρουσιάστρια τώρα και... ηθοποιός!

Η Νάντια Μπουλέ είπε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στην υποκριτική και να συμμετέχει σε μιούζικαλ. Η πολυτάλαντη Νάντια μίλησε στην κάμερα του Star και είπε πως η συμμετοχή της στο «Fame» είναι κάτι που ήθελε πολύ αφού το μιούζικαλ συνδυάζει όλα όσα κάνει κατά καιρούς με μόνη διαφορά και δυσκολία την πρόζα. «Το μιούζικαλ είναι όντως κάτι πάρα πολύ καινούργιο για μένα, αλλά είναι κάτι που συνδυάζει πολλά πράγματα μαζί. Έχει μέσα τραγούδι, έχει χορό και έχει και πρόζα που είναι το πιο καινούργιο στοιχείο για μένα, αλλά ναι θα ήθελα πάρα πολύ να το συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Η Νάντια Μπουλέ θα υποδυθεί τη Σερίνα, ένα κορίτσι αρκετά συνεσταλμένο και αφελές κάτι που τη δυσκόλεψε αφού έπρεπε να δουλέψει πολύ τις εκφράσεις της, την κίνησή της ακόμα και τη στάση του σώματός της.

Η παρουσιάστρια μίλησε και για την τηλεόραση λέγοντας πως ελπίζει τη νέα σεζόν να βγει στον αέρα το παιχνίδι που γύρισε στη Γαλλία αλλά η ίδια δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1. «Τηλεοπτικά ελπίζω την επόμενη χρονιά, από τις αρχές του Γενάρη δηλαδή να έχουμε νέα. Προς το παρόν δεν γνωρίζω κάτι άλλο, είναι τα πράγματα λίγο δύσκολα σε σχέση με τον προγραμματισμό, ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Θέλω πάρα πολύ να βγει, πιστεύω πάρα πολύ σ' αυτό το project», δήλωσε η Νάντια Μπουλέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved