Συνέλαβαν τον "Εζέλ" για ναρκωτικά
Media

Συνέλαβαν τον "Εζέλ" για ναρκωτικά

Συνελήφθη για ναρκωτικά στην Τουρκία ο "Εζέλ". Και δεν είναι ο μόνος Τούρκος σταρ. Έπειτα από μια μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών, μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της τουρκικής τηλεόρασης, θα βρεθούν ενώπιον του νόμου έπειτα από την σύλληψή τους.

Συνολικά συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 είναι πασίγνωστοι ηθοποιοί, όπως η Γκιζέμ Καρατζά, γνωστή και ως Μουαζέζ από το σίριαλ «Θανάσιμη Ομορφιά», η Νεχίρ Ερντογάν, ο Σαρπ Απάκ, ο Ιλκέρ Ακσούμ, ο Σαχίν Ιρμάκ, ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, ο Γκοτς Οζυόλ, ο Ερσίν Κορκούτ και ο τραγουδιστής Μεχμέτ Ερντέμ . Ο Εζέλ, κατά κόσμον Κενάν Ιμιρζαλίογλου, πιάστηκε και αυτός, με την σύλληψή του να γίνεται κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Άγκυρα. Η αστυνομία έκανε έφοδο σε 60 διευθύνσεις σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Τσεσμέ και Μπόντρουμ, όπου και εντοπίστηκαν 20 κιλα ινδικής κάνναβης και 500 γραμμάρια κοκαΐνης.
Όλοι οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι δίκες τους θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved