«Έτσι απλά»: Τι θα δούμε;
Media

«Έτσι απλά»: Τι θα δούμε;

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική.

Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 14:15, η εκπομπή «Έτσι απλά» ασχολείται με τη διακόσμηση τοίχων, αλλά με πιο εναλλακτικούς τρόπους. Οι τοίχοι αποτελούν τη μεγαλύτερη επιφάνεια ενός δωματίου. Αλλάζοντας έναν τοίχο, μεταμορφώνουμε ολόκληρο το δωμάτιο χωρίς να «πειράξουμε» την επίπλωσή του. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου κατασκευάζουν ένα πρωτότυπο παραβάν πλεγμένο με σχοινιά και κορδέλες και ζωγραφίζουν ένα δέντρο-καλόγερο. Επίσης, μας δείχνουν πως να καδράρουμε τις φωτογραφίες μας με στιλ. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου ετοιμάζει σπιτικό γύρο με τζατζίκι και πίτες στην πιο νόστιμη και υγιεινή τους μορφή.

Το καλλιτεχνικό δίδυμο του Μανώλη Ηλιόπουλου και της Νάντιας Στασινού, που ασχολούνται με την τοιχογραφία, μας δείχνουν πως η τέχνη του graffiti μπορεί να μπει στο σπίτι. Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved