«The Voice»: Όλα όσα έγιναν πριν τον μεγάλο τελικό!
Media

«The Voice»: Όλα όσα έγιναν πριν τον μεγάλο τελικό!

Ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού του «The Voice»!

Tο gossip-tv.gr βρίσκεται εκεί και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο! Η ούρα του κόσμου που περιμένει να μπει στο στούντιο είναι τεράστια ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και πολλοί επώνυμοι.

Οι τέσσερις παίκτες είναι ήδη εκεί και με χαμόγελο νικητή περιμένουν να φτάσει η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης ενώ οι coaches μαζί τους δεν έχουν σταματήσει ακόμη τις πρόβες τους!

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι το κλίμα είναι πάρα πολύ ευχάριστο, σαν μια μεγάλη γιορτή ενώ το πάρων έχουν δώσει όλοι όσοι πέρασαν από το σόου κι έφτασαν μέχρι τα τελικά στάδια των lives. Οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν φροντίσει να υπάρχει ένας χώρος ειδικά για τους συγγενείς των διαγωνιζομένων, όπου κι εκεί το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο.

Μέχρι πριν από λίγη ώρα στην σκηνή για την πρόβα τους ήταν ο Αντώνης Ρέμος με τον Στέφανο Κορκολή ενώ τους παρακολουθούσε η σύντροφος του Αντώνη, Υβόννη. Μόλις κατέφθασε και ο Γιώργος Λιάγκας κατευθείαν από την θάλασσα και με βρεγμένα μαλλιά.

Ο παρουσιαστής – ο οποίος απόψε θα παίξει πιάνο- μόλις είδε τον Ρέμο και τον Κορκολή τους αγκάλιασε και τους φίλησε ενώ εκείνο που αξίζει να αναφέρουμε είναι ο πανικός που γίνεται αυτή τη ώρα με τον Στέλιο Μαγαλιό, ο οποίος όταν βγήκε στο φουαγιέ που ήταν ο κόσμος όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Στο κοινό βρίσκονται πάρα πολλοί υποστηρικτές του Λευτέρη Κιντάτου, παρόλα αυτά τα προγνωστικά... «εντός» δίνουν Αρετή Κοσμίδου. Και οι δυο παίκτες έχουν το δικό τους δυναμικό κοινό και η μάχη σίγουρα θα είναι... ντέρμπι.

Στο κοινό του σόου βρίσκονται πολλοί επώνυμοι ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τους: Κώστας Δόξας, Γωγώ Μαστροκώστα, Βικτώρια Χαλκίτη, Ελευθερία Ελευθερίου


Στο καμαρίνι του Μιχάλη είναι από νωρίς η σύντροφος του, Ήβη Αδάμου


Το κλίμα μέσα στο V room είναι πολύ ευχάριστο με τους συμμετέχοντες να χορεύουν και να κάνουν πλάκα με τους coaches

Δείτε φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved