«Ο κόσμος ανάποδα» με τον Σταμάτη Κόκκοτα
Media

«Ο κόσμος ανάποδα» με τον Σταμάτη Κόκκοτα

Με τον Σταμάτη Κόκοτα αποχαιρετά την τηλεοπτική σεζόν ο «Κόσμος Ανάποδα» με τη Σοφία Τσίπα την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Σταμάτης Κόκκοτας ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού τραγουδιού σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, θυμάται τη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού. Μιλά για τα πιο τρελά αλλά όχι απατηλά όνειρά του, τους μεγάλους έρωτες, τις θαυμάστριες που του έσκιζαν τα ρούχα και αποκαλύπτει σπαρταριστές άγνωστες ιστορίες από την κοσμική ζωή της παλιάς Αθήνας.
Ο τραγουδιστής με τη βελούδινη φωνή και τις φαβορίτες θυμάται τις αξέχαστες στιγμές που έζησε στο Σκορπιό και το «Χριστίνα» με τον αγαπημένο του φίλο Αριστοτέλη Ωνάση. Μιλά ακόμη, για τη σχέση που ανέπτυξε με τον Αλέξανδρο αλλά και για το πως αισθάνθηκε όταν έμαθε για την πώληση του Σκορπιού.
Ο Σταμάτης Κόκοτας θυμάται τους καλούς του φίλους Μελίνα Μερκούρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, και Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Μιλά για το λαϊκό τραγούδι τότε και τώρα, τους σταρ της εποχής του αλλά και τους σημερινούς. Εκμυστηρεύεται το πως προέκυψε η ιδέα για τις φαβορίτες του που άφησαν εποχή. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το τραγούδι. Ο αγαπημένος τραγουδιστής με τη βοήθεια του μαέστρου Γιώργου Παγιάτη τραγουδά ζωντανά στο στούντιο του ΣΚΑΪ μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του που άφησαν εποχή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved