Αλέξης Κωστάλας: «Σκέφτηκα πάρα πολύ πριν αποφασίσω να πω το ναι στο DWTS»
Media

Αλέξης Κωστάλας: «Σκέφτηκα πάρα πολύ πριν αποφασίσω να πω το ναι στο DWTS»

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο Αλέξης Κωστάλας βρίσκεται στη θέση του κριτή στο Dancing with the Stars. Μετά από τόσο καιρό, έχει νιώσει ρουτίνα γι' αυτό που κάνει;

Ο ίδιος απαντά με βεβαιότητα: «Όχι. Είναι μια εκπομπή για την οποία σκέφτηκα πάρα πολύ πριν αποφασίσω να πω το ναι. Και από τη στιγμή που το αποφάσισα και ξεκινήσαμε, την έχω απολαύσει και εξακολουθώ να την απολαμβάνω. Για αυτό και συνεχίζω. Δεν ρουτινιάζει ποτέ κανείς όταν κάνει κάτι που του αρέσει. Και ο χορός για εμένα είναι πάντα συναρπαστικός και κάθε φορά βλέπω κάτι διαφορετικό. Γιατί είναι και οι άνθρωποι διαφορετικοί. Έτσι, είναι πάντα ενδιαφέρον».

Πώς είναι οι σχέσεις σας με το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής, τον Λάκη Γαβαλά;

«Τον κύριο Γαβαλά, πριν λάβει μέρος ως διαγωνιζόμενος στο DWTS, τον ήξερα μόνο από τις στήλες των περιοδικών και της τηλεόρασης. Και είχαμε συναντηθεί τυχαία στο Ηρώδειο δυο-τρεις φορές. Τώρα είναι κριτής. Αν δεν κάνω λάθος, ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής, οπότε έχει εμπειρία στον χορό. Είναι πολύ ευγενής. Πηγαίνω νωρίς τις Κυριακές, για να βλέπω τις πρόβες. Οπότε δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσω και να μιλήσουμε περισσότερο».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved