Μάριος Αθανασίου: «Έχω μια συστολή με τα media»
Media

Μάριος Αθανασίου: «Έχω μια συστολή με τα media»

Ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξή του μίλησε για την σχέση του με τα Μέσα, την προσωπική του ζωή και για τα παιδιά του.

Δείχνετε πλέον πιο χαλαρός με τα media, ενώ παλιότερα ήσασταν μάλλον απόμακρος...
«Μπορεί να είναι και η ηλικία, το ότι μεγάλωσα. Πάντως, γενικά έχω μια συστολή με τα media. Είμαι προσεκτικός, γιατί μάλλον δεν χαίρομαι και πάρα πολύ».
Δεν σας έχουν φερθεί καλά;
«Κάθε άλλο, δεν έχω παράπονο. Ίσως γι' αυτό είμαι τόσο μαγκωμένος, για να μην ασχολούμαι και να μην ασχολούνται. Αυτό είναι το ζητούμενο μου».

Η αλήθεια είναι ότι λίγες προσωπικές σας φωτογραφίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία με τη νέα σας σύντροφο.
«Όντως δεν υπάρχει. Η σύντροφος μου δεν είναι από το χώρο, αλλά ούτε εγώ είμαι σταρ του Χόλυγουντ, για να με τραβούν φωτογραφίες όπου κι αν βρίσκομαι! Όσο μπορώ βέβαια, προσέχω. Ξέρω τι πρέπει να αποφύγω».

Πόσα χρόνια είστε με τη σύντροφο σας;
«Δύο χρόνια και κάτι».


Προχωρήσατε αρκετά γρήγορα στο επόμενο βήμα
«Ναι, γενικά στις αποφάσεις μου είμαι γρήγορος».


Είχατε προετοιμάσει το γιο σας για τον ερχομό της αδελφής του;
«Ήταν το κύριο μέλημα μου από την πρώτη στιγμή. Δεν αγχωνόμουν για το πώς θα επηρεάσει τη δική μου ζωή και της συντρόφου μου ο ερχομός του παιδιού, αλλά τι αντίκτυπο θα είχε στον Αλέξανδρο. Αφού το κουβεντιάσαμε ως μεγάλοι άνθρωποι με τον πιτσιρικά, μετά ένιωσα ότι είμαι εντάξει για να προχωρήσω».


Γενικότερα είστε δίπλα του;
«Ναι. Είμαι πάντα παρών, αλλά αυτό πιστεύουν όλοι οι χωρισμένοι μπαμπάδες. Αυτό πάντως που σίγουρα καταλαβαίνω και διαπιστώνω κάθε μέρα και μου αρέσει πολύ είναι ότι όσο περνά ο καιρός, η σχέση και η παρέα μας γίνεται όλο και πιο όμορφη. Πιο αντρική...».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved