Η απίστευτη τραγική ιστορία του 1ου επεισοδίου της «10ης εντολής»
Media

Η απίστευτη τραγική ιστορία του 1ου επεισοδίου της «10ης εντολής»

Η 10η εντολή επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με μια ιστορία που θα σοκάρει!


Την έναρξη του νέου, τέταρτου κύκλου της «10ης εντολής» θα στιγματίσει η ιστορία μίας κωφάλαλης γυναίκας, της Μαρίας, που την υποδύεται η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, η οποία μαζί με άλλες τρεις σχεδόν ανήλικες πέφτουν θύματα του trafficking και αδίστακτων δουλεμπόρων. Οι συγκεκριμένες κοπέλες που ήρθαν στην χώρα μας ως μετανάστριες ζουν φυλακισμένες κάτω από άθλιες συνθήκες και αναγκάζονται να εργάζονται ως ιερόδουλες σε ένα σπίτι που ανήκει στη Θεώνη, την οποία ενσαρκώνει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Όταν εξαιτίας της υπερβολικής βίας ενός πελάτη ένα κορίτσι χάνει τη ζωή του, η Μαρία δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να εκδικηθεί. Με όπλο τη σιωπή και την τόλμη της, παλεύει να ξεφύγει απ' το αδιέξοδο της. Προκειμένου όμως να σωθεί, οδηγεί τα πράγματα εκεί που πια δεν υπάρχει επιστροφή!
Για να σκιαγραφήσει την ψυχοσύνθεση αυτών των κοριτσιών και να αφηγηθεί την καθημερινότητα, τους, ο Πάνος Κοκκινόπουλος μαζί με την ομάδα του ήρθε σε επαφή με κοπέλες που έχουν πέσει θύματα δουλεμπορίου.
«Όταν καταπιανόμαστε με μία ιστορία, συνήθως δεν ερχόμαστε σε επαφή με τους συγγενείς του θύτη ή του θύματος, παρά μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Όμως, στο επεισόδιο "Σιωπή", κάναμε ειδική έρευνα πάνω στο trafficking και μιλήσαμε με θύματα που έχουν ξεφύγει. Αλλά, κατά βάση, αντλούμε τις πληροφορίες από το αστυνομικό δελτίο ή τη δικογραφία...» αναφέρει στο Mytv ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Το καστ του πρώτου επεισοδίου, με τίτλο «Σιωπή», συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Αργύρης Ξάφης (Παύλος), Σίσσυ Τουμάση (Ιρίνα), Ρομάννα Λόμπατς (Ναταλία), Σοφία Γεωργοβασίλη (Σάρα), Κρις Ραντάνοφ (Γκέοργκ), Ανδρέας Βούλγαρης (Κώστας).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved