Ρένια Τσιτσιμπίκου: «Θέλω να παράγω κάτι με αξία»
Media

Ρένια Τσιτσιμπίκου: «Θέλω να παράγω κάτι με αξία»

Για τη... φιλοσοφία ζωής της αλλά και για τους λόγους που θα την οδηγούσαν στην πόρτα ενός ιδιωτικού καναλιού μιλάει η Ρένια Τσιτσιμπίκου την οποία απολαμβάνουμε στην παρουσίαση του «Μένουμε Ελλάδα».

Γιατί τα ιδιωτικά κανάλια δεν επενδύουν σε αντίστοιχες εκποµπές;

«Έγιναν στο παρελθόν κάποιες αντίστοιχες κινήσεις σε ιδιωτικά κανάλια, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν συνεχίστηκαν ή ατόνησαν. Σίγουρα το κόστος µιας τέτοιας παραγωγής είναι ένας παράγοντας που απασχολεί έναν διευθυντή προγράµµατος, δεν είναι όµως αξεπέραστος - αν και σήµερα µε την κρίση οι περισσότερες εκποµπές έχουν «κλειστεί» σε ένα πλατό. Οπότε µάλλον είναι και θέµα φιλοσοφίας».

Εσύ θα πήγαινες σε κάποιο ιδιωτικό κανάλι;

«Θα πήγαινα όπου θα µπορούσα να δουλέψω µε αξιοπρέπεια - και αυτό δεν αφορά µόνο την τηλεόραση. Πέρα από το προφανές, ότι ως επαγγελµατίας θέλω να ζω από τη δουλειά µου, σε οποιαδήποτε δουλειά θέλω να δουλεύω µε χαρά, µε πάθος, να ξέρω ότι οι ώρες που αφιερώνω είναι δηµιουργικές, ότι παράγω κάτι που έχει αξία, µαζί µε ανθρώπους που είναι στο ίδιο µήκος κύµατος και δουλεύουν οµαδικά. Αυτός είναι για εµένα ο ιδανικός συνδυασµός, η ιδανική δουλειά και αυτό θα το αναζητώ σε οποιονδήποτε χώρο».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved