Χριστίνα Λαμπίρη: «Οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο απέναντι από την Ελένη θα είχε εξαφανιστεί»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: «Οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο απέναντι από την Ελένη θα είχε εξαφανιστεί»

Η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει μια κριτική για τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ποιον θεωρεί νικητή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και ποιον χαμένο;

«Μπορώ να πω ότι σε σύνολο ο μεγάλος νικητής είναι το κανάλι μας, το E, γιατί κατάφερε να μπει δυναμικά σε ένα κατεστημένο τηλεθέασης και να κερδίσει σημαντικό μερίδιο. Σε επίπεδο προσώπων, νομίζω ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι κερδισμένος, γιατί κατάφερε να αναστατώσει κάπως τα νερά του πρωινού και να θέσει σε εγρήγορση τους αντιπάλους του. Όσον αφορά στο επίπεδο προγράμματος, νομίζω ότι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι νικητής, παρ' όλο που δεν ξέρω για ποια επανάληψη μιλάμε πια... Και φυσικά το «Μπρούσκο»! Ελένη Μενεγάκη και Τατιάνα Στεφανίδου» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.
- Πώς είδατε τη συγκεκριμένη μάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες;
«Σκληρή και αγωνιώδης και για τις δύο κυρίες. Την Τατιάνα όμως τη θεωρώ νικήτρια, γιατί πολύ απλά πάλεψε σε ένα σχετικό καινούργιο περιβάλλον παρουσιάζοντας μια γεμάτη εκπομπή, δουλεμένη, πλούσια σε δυνατό ρεπορτάζ είχε να παλέψει με ένα πρόσωπο-καθεστώς στην ουσία, όπως αυτό της Ελένης, και μάλιστα σε μια στιγμή μοναδική στη ζωή της με την εγκυμοσύνη και τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο απέναντι από την Ελένη θα είχε εξαφανιστεί.»
-Με την Τατιάνα Στεφανίδου τελικά υπήρξε «κόντρα» ή εμείς οι δημοσιογράφοι τη δημιουργήσαμε;
«Νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ παλιά πια. Τα έχουμε λύσει εδώ και πολλά χρόνια όταν η Τατιάνα ήταν ακόμα στον ΑΝΤ1.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved