MAD VMA 2015: Οι πρώτες αφίξεις στο red carpet
Media

MAD VMA 2015: Οι πρώτες αφίξεις στο red carpet

Τα Mad VMA 2015 είναι πλέον γεγονός.

Έπειτα από πολύωρες πρόβες, οι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό on stage και να εντυπωσιάσουν. Βέβαια, οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει να εντυπωσιάζουν από την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε τους πρώτους καλλιτέχνες που πήγαν να φωτογραφηθούν και να κάνουν δηλώσεις. Η ζέστη αφόρητη, αφού το κόκκινο χαλί δεν έχει σκέπαστρο με αποτέλεσμα να υποφέρουν από τη ζέστη και τα μακιγιάζ να κινδυνεύουν να χαλάσουν. Μάλιστα, κάποιες τραγουδίστριες είχαν μαζί τους τους μακιγιέζ τους έτσι ώστε να τις φρεσκάρουν λιγάκι πριν ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και τις κάμερες.

Όταν οι Boys n Noise βγήκαν να φωτογραφηθούν οι θαυμάστριές τους άρχισαν να ουρλιάζουν και να προσπαθούν να φτάσουν κοντά τους. Το συγκρότημα έχει πολλές θαυμάστριες, οι οποίες τους ακολουθούν σε κάθε τους εμφάνιση.
Ο Άκης Παναγιωτίδης βγήκε από τα backstage προκειμένου να διευθετήσει με τους υπεύθυνους των βραβείων κάτι για την θέση του. Εκεί, συνάντησε κάποια παιδιά σε αναπηρικά αμαξίδια και ήταν ο μοναδικός που έμεινε και συνομίλησε μαζί τους αρκετή ώρα.

Το παρόν έδωσαν κι άλλοι παίκτες του Voice όπως η Κατερίνα Λιόλιου και ο νικητής του «The Voice 2» Κώστας Αγέρης.

Ο Ηλίας Ψινάκης έφτασε στο στάδιο για να δώσει το παρόν τα μουσικά βραβεία, αλλά δεν θέλησε να βγάλει φωτογραφίες.

Η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε στον προαύλιο χώρο του σταδίου, αλλά δεν στάθηκε στο κόκκινο χαλί για φωτογραφίες, αφού όπως είπε δεν φορούσε τουαλέτα. Η ηθοποιός άφησε την κόρη της με τις φίλες της και έφυγε.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης με την Μελίνα και τον Γιώργο πήγαν στα MAD VMA 2015 , αφού θα εμφανιστεί η Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο, δεν μπήκαν από την κεντρική πόρτα και καθ’ όλη την διάρκεια παρέμειναν στα backstage. Από άλλη πόρτα φαίνεται πως μπήκε ο Αντρέας Καψάλης , ο αρραβωνιαστικός της Έλενας Παπαρίζου, η Κάτια Ζυγούλη και η Κατερίνα Καινούργιου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved