Έξω φρενών ο Μένιος:«"κρυμμένοι" δημοσιογράφοι εφημερίδων που γράφουν ανυπόγραφα παραμύθια»
Media

Έξω φρενών ο Μένιος:«"κρυμμένοι" δημοσιογράφοι εφημερίδων που γράφουν ανυπόγραφα παραμύθια»

Χθες υπήρξε δημοσίευμα εφημερίδας, που ανέφερε ότι ο Γιάννης Λάτσιος είναι κοντά στο να υπογράψει με το Έψιλον TV, αλλά δεν τρέφει συμπάθεια στον Μένιο Φουρθιώτη.

Και το εν λόγω δημοσίευμα τόνιζε μεταξύ αλλών: «Το μόνο «αγκάθι» σε αυτόν τον «γάμο» λοιπόν φαίνεται να είναι ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο οποίος σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Λέγεται ότι ο Γιάννης Λάτσιος δεν τρέφει συμπάθεια στον Μένιο Φουρθιώτη (με τα τεράστια προβλήματα στο συντακτικό του). Ισως διότι ποτέ στο ενεργητικό του δεν προώθησε κουτσομπολίστικες εκπομπές στα μεγάλα κανάλια, για λόγους εγκυρότητας και αξιοπιστίας».

Αυτά διάβασε και ο Μένιος Φουρθιώτης και «τα πήρε»: «Πραγματικά ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον σας! Η Αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα του 2015 πραγματικά όλα έχουν αλλάξει και έχουν επηρεάσει την σκέψη , την άποψη αλλά και το πραγματικό ρεπορτάζ!!! Το πιο εύκολο πράγμα είναι να διηγείσαι και να γράφεις Παραμυθάκια που φαντάζεσαι λες και είσαι παιδάκι 3 χρονών.... Η μόνη βέβαια διαφορά είναι ότι τα παιδάκια που φαντάζονται μπορούν να το κάνουν με επιτυχία σε αντίθεση με τους "κρυμμένους" δημοσιογράφους εφημερίδων που γράφουν ανυπόγραφα παραμύθια...επειδή πραγματικά ακόμα δεν έχουν μεγαλώσει... Η Εποχή αυτή πέρασε ..... δεν υπάρχει ο "Κακός Λύκος" αλλά το μόνο που έμεινε είναι "αυτοί" οι "δημοσιογράφοι" που φοβούνται οι ίδιοι την τόσο "φανταστική" υπογραφή τους ... δηλαδή τον ίδιο τους τον εαυτό.. και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό....Καλημέρα σε όλους και σε εσάς που πίνετε καθημερινά έναν πικρό καφέ χωρίς ζάχαρη όπως είναι ο Espresso , για να ξυπνήσετε από τον ύπνο που είστε βυθισμένοι!!!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved