Εικόνες από την Ελλάδα σε τουρκική σειρά
Media

Εικόνες από την Ελλάδα σε τουρκική σειρά

Στη Χίο βρέθηκαν οι συντελεστές της τηλεοπτικής παραγωγής Poiraz Karayel , προκειμένου να γυρίσουν το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου της δραματικής σειράς, που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη γειτονική χώρα. 

Στο τελευταίο επεισόδιο του περασμένου κύκλου είχαμε παρακολουθήσει την πρωταγωνίστρια Αϊσεγκιούλ (ΜπουρτζίνΤερζίογλου) να αποχωρεί από την Τουρκία για το εξωτερικό προκειμένου να ξεφύγει από τον πατέρα της αλλά και από τον σύντροφό της, Ποϊράζ, αστυνομικό στο επάγγελμα.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής και θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του σίριαλ είναι ότι η πρωταγωνίστρια θα επιλέξει τη Χίο ως προορισμό. Στο 1 ο κύκλο η Αίσεγκιούλ, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, κατηγορείται ότι ευθύνεται για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού λόγω αμέλειας της. Μετά την άφιξη της στην Ελλάδα γνωρίζει σε ένα καφέ στα Μεστά το καινούργιο πρόσωπο της σειράς, τον ηθοποιό Φιράτ Τσελίκ, ο οποίος υποδύεται έναν πολύ πλούσιο Τούρκο δικηγόρο, ο οποίος έχει μεταβεί στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές. Αργότερα, καθώς οι δύο τους επιστρέφουν στην Τουρκία, στο καράβι, την ώρα που απομακρύνονται οπό το νησί και έχοντας πίσω -τους την όμορφη θέα του και τα γαλάζια νερά του Αιγαίου Πελάγους, η Αίσεγκιούλ συλλαμβάνεται από Τούρκους αστυνομικούς, παρουσία του πρώην αγαπημένου της Ποϊράζ, αλλά και του γοητευτικού δικηγόρου που γνώρισε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα μας.

Οι συντελεστές της σειράς επέλεξαν, όπως είχαν κάνει και οι ιθύνοντες της σειράς Γουλτόνα Κιοσέμ, τρία από τα πλέον γραφικά μέρη του νησιού, τον Κάμπο, τα Μεστά και το Πυργί της Χίου, για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων. Φυσικά, πολλοί ήταν και οι Έλληνες που συμμετείχαν σαν κομπάρσοι. Ο 1 ος κύκλος του σίριαλ ολοκληρώθηκε λίγο πριν από το καλοκαίρι με 25 επεισόδια και μετά την επιτυχία που γνώρισε αποφασίστηκε η συνέχιση του 2ου κύκλου. Η παραγωγή μας διαβεβαίωσε ότι αν γνωρίσει την ίδια επιτυχία και αυτός ο κύκλος πιθανόν να υπάρξει και 3ος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved