Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαστε σοβαροφανείς γενικότερα ως λαός. Είμαστε "κουμπωμένοι"»
Media

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαστε σοβαροφανείς γενικότερα ως λαός. Είμαστε "κουμπωμένοι"»

Το «Celebrity Game Night» είναι και πάλι εδώ, για τρίτη χρονιά, και φυσικά μαζί του είναι και η Σμαράγδα Καρύδη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το «Celebrity» είναι και πάλι εδώ, γιατί θα μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε, να γελάσουμε, να ξεχαστούμε, να περάσουμε ωραία. Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα προσωπικά, ακόμα και τρία χρόνια μετά, μπαίνω σε όλο αυτό με το ίδιο κέφι, με την ίδια όρεξη, με την ίδια λαχτάρα» τόνισε στο TV Έθνος.

«Είμαι χαρούμενη που το "Celebrity" μπήκε στη ζωή μου και για ακόμα έναν λόγο. Εκτός του ότι έχω την ευκαιρία να υποδέχομαι τα φιλαράκια μου εκτός από το σαλόνι του σπιτιού μου και στο πλατό, μέσα από αυτή την εκπομπή μπόρεσα να κάνω και νέες γνωριμίες και νέες φιλίες και αυτό είναι πραγματικά υπέροχο όταν μου συμβαίνει».

«Αναμφισβήτητα είμαστε σοβαροφανείς και δεν είμαστε σοβαροφανείς μόνο όλοι εμείς που βρισκόμαστε μπροστά από τα φώτα, αλλά θεωρώ πως είμαστε σοβαροφανείς γενικότερα ως λαός. Είμαστε "κουμπωμένοι", πώς το λένε; Και αν το "Celebrity" έχει καταφέρει έστω και λίγο να μας... "ξεκουμπώσει", πραγματικά χαίρομαι. Νομίζω πως ξεχνάμε ότι κατά βάθος κρύβουμε μέσα μας όλοι ένα παιδί και είναι κρίμα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved