Μαρία Μπακοδήμου: «Ζούμε κομβικές ιστορικές στιγμές»
Media

Μαρία Μπακοδήμου: «Ζούμε κομβικές ιστορικές στιγμές»

Τι αίσθηση της αφήνει η φετινή σεζόν της εκπομπής;

«Μια μάλλον αμήχανη αίσθηση. Υπήρχαν ημέρες που τα νούμερα μας ήταν διπλάσια από αυτά της προηγουμένης. Αυτή η διακύμανση είναι πολύ μεγάλη για να καταλάβεις και να ερμηνεύσεις τι γίνεται εκείνη την ώρα με τον κόσμο, αλλά νομίζω ότι συνέβη περισσότερο γιατί είναι μια περίεργη εποχή. Ζούμε κομβικές ιστορικές στιγμές, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο πώς είναι η διάθεση μας κάθε ημέρα, τι θέλουμε να δούμε, αν η επικαιρότητα έχει προτεραιότητα, γιατί συμβαίνουν πολλά πράγματα», λέει η Μαρία Μπακοδήμου στο Εγώ και συνεχίζει:

«Και η τηλεθέαση -πέραν των πρώτων μηνών που είχαμε μια καινούργια ομάδα που δεν είχε δέσει ακόμη ολοκληρωτικά- στην πορεία άρχισε να ανεβαίνει και να γίνεται καλύτερη και η εκπομπή. Το νιώθαμε και από το πώς περνούσαμε εμείς οι ίδιοι. Για εμένα είναι μαγικό το ότι, από την ώρα ακόμη που βρίσκομαι στο γραφείο για τη σύσκεψη μέχρι και την ολοκλήρωση της εκπομπής στον αέρα, περνώ πολύ όμορφα. Φέτος μάλιστα αισθάνομαι πολύ πιο ζεστή την ανταπόκριση του κόσμου όποτε έρχομαι σε επαφή μαζί του σε σχέση με το παρελθόν, ίσως γιατί είναι πιο έντονη η ανάγκη του να χαλαρώσει, να δει τη ζωή από μία πιο θετική ματιά».

Όσο για το αν η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου; «Δεν ξέρω. Δεν έχουμε κάνει κάποια συγκεκριμένη συζήτηση. Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι πολύ ρευστά για πολλούς λόγους. Θα συζητήσουμε με το κανάλι για το αν θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο. Θα δούμε τι αλλαγές μπορούν να γίνουν, πώς θα είναι η εκπομπή, τι ώρα θα ξεκινά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved