Ανδρέας Γεωργίου: «Ποτέ δεν υποτιμώ τον ανταγωνισμό»
Media

Ανδρέας Γεωργίου: «Ποτέ δεν υποτιμώ τον ανταγωνισμό»

Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζεται ήδη για την 4η σεζόν της σειράς και οι προσδοκίες είναι αυξημένες. Έχει άγχος ή νιώθει σιγουριά, μια που το «Μπρούσκο» έχει ήδη φανατικό κοινό;

«Σιγουριά δεν έχω ποτέ και ποτέ δεν υποτιμώ τον ανταγωνισμό. Κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα και ο τηλεθεατής έχει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του και αρκετές επιλογές. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Αυτό που πιστεύω, όμως, είναι ότι για την 4η σεζόν θα δουλέψουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και μεράκι, γιατί το «Μπρούσκο» το λατρεύουμε και ξέρουμε όλοι μας ότι θα είναι η τελευταία του χρονιά, οπότε πριν το αποχωριστούμε θέλουμε να τα δώσουμε όλα σε όλους τους τομείς: στο σενάριο στη σκηνοθεσία, στην υποκριτική και, φυσικά, στην παραγωγή»


Αρκετοί χαρακτήρες αποχώρησαν ήδη απ' τη σειρά. Πόσα νέα πρόσωπα θα μπουν στο νέο κύκλο;
«Έχουν ήδη μπει κάποιοι ήρωες από τα τελευταία επεισόδια της 3ης σεζόν και αναμένεται να μπουν άλλοι δύο μέσα στο πρώτο τρίμηνο της 4ης»


Ποιο είναι, κατά τη γνώμη του, το μυστικό της δικής σας επιτυχίας; «Αρχικά το σενάριο, το οποίο θεωρώ πως είναι το Α και το Ω για μια σειρά, και θέλω να ευχαριστήσω τη Βάνα Δημητρίου για την έμπνευση της, το ταλέντο της και την αφοσίωση της. Σημαντική είναι επίσης η δεμένη και παθιασμένη ομάδα μας, η οποία αποτελείται από την παραγωγή, το συνεργείο, το μοντάζ, τη μουσική, την επιμέλεια και, φυσικά, το καστ»


Ως σκηνοθέτης, πώς βλέπει τον εαυτό του στο γυαλί;
«Προσπαθώ να τον αντιμετωπίζω από τη σκοπιά του σκηνοθέτη, ακριβώς όπως κάνω και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Σαν ακόμη έναν ήρωα δηλαδή Μάλιστα, αυτήν την προσπάθεια μου θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω λίγο ως «εμμονική». Μου αρέσει να δοκιμάζομαι κάνοντας πράγματα τελείως διαφορετικά από τα συνηθισμένα», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved