Μπρούσκο: Η παράνομη σχέση και οι αντιδράσεις
Media

Μπρούσκο: Η παράνομη σχέση και οι αντιδράσεις

Το Μπρούσκο στην τέταρτη σεζόν του υπόσχεται πολλές ανατροπές και εξελίξεις… 

Ένας δυνατός έρωτας γεννιέται στο «Μπρούσκο». Δεν είναι άλλος από το παράνομο ειδύλλιο του Σήφη και της Άλκηστης. Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από τη Μελίνα, ο Σήφης επιχείρησε ανεπιτυχώς να ξαναφτιάξει τη ζωή του με διάφορες γυναίκες. Σε στιγμές ειλικρίνειας ωστόσο έχει παραδεχτεί επανειλημμένα ότι αγάπησε βαθιά τη Μελίνα, αλλά ανέκαθεν το μεγάλο του απωθημένο ήταν να ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα, σαν αυτόν της πρώην του με τον Αχιλλέα. Τότε κάνει την εμφάνιση της η Άλκηστη.

Όμορφη και αριστοκρατική, τον καθηλώνει με την πρώτη ματιά. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Αλκιβιάδης. Βέβαια η Αλκηστη δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Τον παντρεύτηκε γιατί την κάνει να νιώθει ασφαλής. Στο μεταξύ, όμως, ο πατέρας του Αλκιβιάδη είναι καλός φίλος του Παύλου. Δικαίως λοιπόν ο τελευταίος μαζί με την Αναστασία για να αποφύγουν ένα νέο σκάνδαλο της οικογένειας στην κλειστή κοινωνία των Χανίων ή ενδεχομένως και πιο ακραίες καταστάσεις, κάνουν τα πάντα για να τους κρατήσουν μακριά...

«Απέναντι» σε όλους

Ξεροκέφαλος ο Σήφης, όσο ο πατέρας και η αδερφή του προσπαθούν να τον απομακρύνουν από την Άλκηστη, τόσο εκείνος την κυνηγά. Την ίδια στιγμή, η όμορφη κοπέλα, γεμάτη τύψεις, τον αποφεύγει, με αποτέλεσμα να τη... βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα, ακόμα και με μεταμεσονύκτιες επισκέψεις στο σπίτι της! Όλα αλλάζουν μόλις ο Σήφης φεύγει για δουλειές στην Ιταλία. Η Άλκηστη συνειδητοποιεί ότι της λείπει αφόρητα. Δεν τον βγάζει λεπτό από το μυαλό της. Στο φινάλε του τρίτου κύκλου κι ενώ βρίσκεται με τον άντρα της στη γιορτή του Κλήδονα, με μια δικαιολογία, το σκάει προκειμένου να τον συναντήσει. Για πρώτη φορά φιλιούνται με πάθος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Στα νέα επεισόδια, παρά τις ενοχές της, η Άλκηστη πέφτει στην αγκαλιά του Σήφη. Όμως επειδή εκείνου δεν του αρέσουν τα ψέματα, θα την πιέσει ξανά να πάρει διαζύγιο. Σίγουρα η απόφαση αυτή δεν θα είναι εύκολη. Γιατί μπορεί να μην είναι ερωτευμένη, αλλά σέβεται τον άντρα της.

Η απρόβλεπτη αντίδραση του Αλκιβιάδη

Φιλόδοξος και ευφυής, ο φαινομενικά χαμηλών τόνων Αλκιβιάδης είναι ο νέος δικηγόρος του Διαμαντή (Γιώργος Ζένιος). Αυτό από μόνο του λέει πολλά... Δουλεύει μεθοδικά προκειμένου να κερδίσει την επικείμενη δίκη, αδιαφορώντας για την ενοχή του πελάτη του. Έτσι, κάνει... επίθεση φιλίας στον Σήφη, με στόχο να μην καταθέσει ξανά εναντίον του θείου του, αλλά πέφτει σε... τοίχο. Ο Σήφης είναι αμετακίνητος, ενώ δεν κρύβει πως τον αντιπαθεί. Εκτός από τη δεδομένη αντιζηλία τους, διαισθάνεται ότι δεν είναι τόσο «καθαρός» όσο δείχνει. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξέκαμε πως οι δύο άντρες υπήρξαν συμμαθητές.

Μάλιστα ο Αλκιβιάδης στα μαθητικά χρόνια είχε πέσει θύμα ουίΐγίηα, από τον Σήφη. Το μεγάλο του απωθημένο λοιπόν είναι να αποδείξει ότι είναι πλέον πολύ ισχυρός. Αυτή η ευκαιρία θα του δοθεί σύντομα, όταν αντιληφθεί ότι ο Σήφης προσπαθεί να του κλέψει την Άλκηστη, τη γυναίκα που αγαπά και παράλληλα συμπληρώνει την εικόνα του επιτυχημένου επαγγελματία και οικογενειάρχη, θα διεκδικήσει λοιπόν την Άλκηστη με θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved