«Στην Κουζίνα με τον Άρη»: Ο Τσανακλίδης στην Σαντορίνη
Media

«Στην Κουζίνα με τον Άρη»: Ο Τσανακλίδης στην Σαντορίνη

Ο Άρης Τσανακλίδης και η εκπομπή «Στην Κουζίνα με τον Άρη» ταξιδεύουν στη Σαντορίνη, την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 19:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Άρης ταξιδεύει στη Σαντορίνη σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Πριν φύγει όμως για το όμορφο νησί, μαγειρεύει στην αγαπημένη του κουζίνα στο Θησείο ένα καταπληκτικό ριζότο και φτιάχνει υπέροχα cup cakes με γεύση πορτοκαλιού.

Ηφαίστειο, καλντέρα, ηλιοβασίλεμα και ιδιαίτερες παραλίες συνθέτουν ένα σκηνικό απίστευτης ομορφιάς στη Σαντορίνη. Εκεί συναντά φιλόξενους ανθρώπους, μαγειρεύει πιάτα με τοπικά προϊόντα και ανακαλύπτει τα μυστικά της Σαντορινιάς κουζίνας. Η φάβα είναι ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα του νησιού και ο καταξιωμένος Chef ετοιμάζει φάβα με λουκάνικο ενώ επισκέπτεται το πιο φημισμένο γυράδικο της Σαντορίνης και με τη βοήθεια της Ιφιγένειας Δήμα δοκιμάζει ξεχωριστές γεύσεις. Στη συνέχεια ο Γκίκας Ξενάκης και ο Νίκος Κουτσούκος τον υποδέχονται στο εστιατοριό τους στην Οία και του κάνουν το τραπέζι. Καλοκαίρι χωρίς coctail δεν γίνεται και ο Άρης το απολαμβάνει με τη βοήθεια της Μαρίας Χριστοφίδου σε ένα ειδυλλιακό beach bar...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved