Πού «μπλοκάρει» η συνεργασία Ρουβά - «X-Factor 3»;
Media

Πού «μπλοκάρει» η συνεργασία Ρουβά - «X-Factor 3»;

Μια σπόντα του Σάκη Ρουβά στα μουσικά βραβεία Mad ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ποικίλα σχόλια και ερωτήματα σχετικά με τη συμμετοχή του στο επόμενο “X-Factor 3”.

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τον τραγουδιστή αν τελικά την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι του talent show, εκείνος «έριξε το μπαλάκι» στον Γιώργο Λεβέντη λέγοντας: «Ρωτήστε τον Γιώργο Λεβέντη. Εκεί κάθεται».

Φυσικά, αυτή η αφοπλιστική απάντηση του Σάκη Ρουβά ήταν αρκετή για να χτυπήσει το καμπανάκι ότι κάτι δεν πάει καλά στη συνεργασία του τραγουδιστή με τον σταθμό του Αμαρουσίου. Ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε να μην πάρει ξεκάθαρα θέση επι του θέματος αλλά να απαντήσει με διπλωματία στην ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά καθώς οι δύο πλευρές ακόμα δεν έχουν δώσει τα χέρια.

Ο Ant1 μπορεί να θέλει τον τραγουδιστή στην παρουσίαση του “X-Factor 3” αλλά, λόγω της οικονομικής κρίσης και των περικοπών στα budget όλων των εκπομπών, του προσφέρει τα μισά χρήματα σε σχέση με τις απολαβές που είχε για την παρουσίαση των δύο προηγούμενων shows.
Έτσι ο Σάκης Ρουβάς, από την πλευρά του, δεν έχει δώσει κάποια οριστική απάντηση αφού θέλει να το σκεφτεί σοβαρά και να σταθμίσει όλα τα ενδεχόμενα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved