Δίδυμα Φεγγάρια: Τον πήραν, τον έδιωξαν και τον ξαναπήραν σε άλλο ρόλο!
Media

Δίδυμα Φεγγάρια: Τον πήραν, τον έδιωξαν και τον ξαναπήραν σε άλλο ρόλο!

Εντάξει αυτά δεν γίνονται... Να προσλάβεις έναν ηθοποιό για έναν ρόλο, να τον διώξεις, όπως έγινε γνωστό, γιατί δεν «τα έλεγε» όπως ήθελες και να τον ξαναπάρεις για να του δώσεις έναν άλλο ρόλο!

Κι όμως. Ο Ανδρέας Γεωργίου και το team της παραγωγής του «Δίδυμα Φεγγάρια» έκλεισαν από το καλοκαίρι τον εντυπωσιακά μπρατσωμένο νεαρό ηθοποιό Αιμίλιο Ράφτη για έναν ρόλο κλειδί στη νέα σεζόν της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς, αυτόν του Ορέστη Δελλή. Ενός ανθρώπου που έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω.

Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν, όχι τελικά με επιτυχία, όπως έγινε γνωστό και άρον άρον ο ηθοποιός –που είχε και ήδη φωτογραφηθεί για τη σειρά- αντικαταστάθηκε από τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Τα γυρίσματα ξαναέγιναν με τον νέο ηθοποιό που ανέλαβε τον ρόλο και όλα καλά.

Όλα; Μάλλον όχι. Αφού ξαφνικά ο Αιμίλιος Ράφτης επανήλθε στο καστ (μην πάνε χαμένες οι φωτογραφήσεις;) αλλά σε άλλο ρόλο πολύ μικρότερης σημασίας και που δεν έχει καμία επαφή ή κοινές σκηνές με τον βασικό πρωταγωνιστή Γρηγόρη Βαλτινό. Γιατί άραγε; Εν αντιθέσει με τον προηγούμενο ρόλο που τα γυρίσματα ήταν κοινά!

Μα, άμα δεν σας έκανε για αυτόν τον ρόλο τι θα αλλάξει στο νέο που του δώσατε; Εκτός κι είναι ο ρόλος.... βουβός ή το συμβόλαιο που του υπογράψατε κλειστό και θα τον πληρώνατε έπαιζε δεν έπαιζε. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται με την απλή λογική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved