Media

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη για την Μπήλιου και το τέλος της συνεργασίας της με την Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Η Άση Μπήλιου ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή που μας πέρασε. Οι δυο γυναίκες έχουν άριστες σχέσεις παρόλο που η συνεργασία τους μετά από εννιά χρόνια έλαβε τέλος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Άση πριν το φινάλε της εκπομπής «Ελένη» ξέσπασε: «Είπαμε Ελένη μερικά πράγματα δεν διαπραγματεύονται... Τοξότης, Τοξότης, αλλά την αξιοπρέπεια μου και την περηφάνια μου συγγνώμη αλλά είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο... Και επειδή αυτά θίχτηκαν, συγγνώμη Ελένη δεν μπορούμε να έχουμε άλλη σχέση, όμως it’s ok εγώ ευχαριστώ πάντα τους ανθρώπους ακόμα και αυτούς που μου έφεραν δύσκολα, ακόμα και αυτούς που δεν με εκτίμησαν γιατί είναι εκείνοι που με έκαναν να πάω ένα βήμα μπροστά...» και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άναυδη!

Σήμερα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μέσα από την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" τόνισε όλο το παρασκήνιο, μιας και ήταν πρώην συνεργάτιδα της Ελένης και γνωρίζει καλά την Άση Μπήλιου. Η Τζωρτζέλα είπε πως από πέρυσι η Άση δεν θα ήταν, από την προηγούμενη χρονιά ο Alpha δεν ήθελε την εκπομπή Star System, εκείνη όμως που μεσολάβησε ήταν η Ελένη Μενεγάκη και γι’ αυτό είδαμε και πέρυσι την εκπομπή και στο τέλος της σεζόν η αστρολόγος ευχαρίστησε δημόσια την Ελένη.... Φέτος το κανάλι ήθελε να ανανεώσει το πρόγραμμά του το Σαββατοκύριακο και γι’ αυτό η αστρολόγος δε θα είχε εκπομπή και έτσι αποφάσισε να σταματήσει από την tv! Δείτε τι άλλο ειπώθηκε και όλο το παρασκήνιο της λήξης της συνεργασίας της Άσης με την Ελένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved