Media

The Voice: Η επιστροφή του σούπερ show, οι αλλαγές και τα backstage πριν την πρεμιέρα

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το βράδυ το νέο The Voice με νέους coaches, νέο παρουσιαστή και νέο κανάλι! 

Κι αν κρίνουμε από αυτά που είδαμε χθες το βράδυ, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τα Blind Auditions που ξεκινούν σήμερα, το αποτέλεσμα, τα σπάει.

Ο Σάκης Ρουβάς, σε έναν άλλο νέο ρόλο, πιο free και πιο χαρούμενος απ' όσο τον έχουμε δει στην τηλεόραση με χιούμορ και ατάκα που σαρώνει σε ένα τρομερό συνδυασμό τόσο με την ήδη φίλη του Έλενα Παπαρίζου (οι "μάχες" ανάμεσά τους θα δείτε πως είναι ομηρικές και ξεκαρδιστικές πολλές φορές) αλλά και με τους Κωστή Μαραβέγια και το...γκανιάν Πάνο Μουζουράκη που για να είμαστε ειλικρινείς περιμέναμε πως αν ξεδιπλώσει τον εαυτό του θα είναι απολαυστικός. Και το πρώτο δείγμα δεν μας απογοήτευσε. Αντιθέτως, μας ενθουσίασε.

Σε μεγάλα κέφια όλοι τους, δεν σταμάτησαν λεπτό να πειράζουν ο ένας τον άλλον και να γελάνε. Εκεί και η κούκλα Έλενα Τσαγκρινού σε εντελώς νέο πόστο, αυτόν της ρεπόρτερ των backstage.

Λίγο μετά το τέλος του χθεσινού γυρίσματος των blind auditions, σύσσωμο το team της εκπομπής μαζί με τον παρουσιαστή, Γιώργο Καπουτζίδη, με παρόντα τόσο τον παραγωγό Acun Ilicali, όσο και τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τα στελέχη του καναλιού, μας υποδέχτηκαν στα backstage του πλατό στα Ολυμπιακά Ακίνητα για να δούμε μαζί το πρώτο δείγμα του νέου The Voice of Greece και να μιλήσουμε μαζί τους για τα συνασθήματά τους πριν την πρεμιέρα.

Ποιός από τους νέους coaches δεν έβλεπε το The Voice στους δύο προηγούμενους κύκλους του; Με ποιόν Coach από τα προηγούμενα ταυτίζεται ο Πάνος Μουζουράκης; Ποιός όχι μόνο παρακολουθούσε φανατικά αλλά ψήφιζε κιόλας στο παρελθόν; Και ποιό είναι το παράπονο του Σάκη Ρουβά; Όλες οι απαντήσεις στο exclusive video του Gossip-tv.gr που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved