Οι ειδήσεις που «κέντρισαν» το ενδιαφέρον σας το 2016
Media

Οι ειδήσεις που «κέντρισαν» το ενδιαφέρον σας το 2016

Το 2016 ήταν μια χρονιά γεμάτη ειδήσεις. Η επικαιρότητα στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ σημαδεύτηκε από δυσάρεστα γεγονότα αλλά και από ευχάριστες ειδήσεις.

Ποιες όμως από τις ειδήσεις που δημοσίευσε το gossip-tv.gr διαβάσατε περισσότερο; Αυτά είναι τα 30 θέματα που βρέθηκαν στις top προτιμήσεις του αναγνωστικού μας κοινού αυτή τη χρονιά.

18 Φλεβάρη του 2016: Μια ημερομηνία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό όλων των Ελλήνων. Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη μας σόκαρε όλους. Ο σπαραγμός της μητέρας του Παντελή, το σοκ του πατέρα και του αδελφού του έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να δακρύσει. Τα δάκρυά τους δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν ούτε οι συνάδελφοι του , όπως ο Χρήστος Χολίδης που ξέσπασε σε κλάματα στην πίστα τη στιγμή που ερμήνευε μια από τις επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη. Όλος ο κόσμος ήθελε να μάθει τι συνέβη εκείνη την μοιραία νύχτα, το μήνυμα που έστειλε από το κινητό του λίγο πριν το θάνατό του, με ποιον συνομιλούσε ο Παντελής τρεις ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα , το πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη αλλά και για τις επιθέσεις που δέχτηκε η Φρόσω Κυριάκου στο Instagram της για να αποκαλύψει όλα όσα ξέρει για το βράδυ που «έφυγε από τη ζωή» ο δημοφιλής τραγουδιστής. Μερικούς μήνες μετά το θάνατο το Παντελή, το κοινό δείχνει ότι δεν έχει ξεχάσει τον αγαπημένο του τραγουδιστή. Τη βραδιά απονομής των βραβείων Mad το στάδιο, που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, σείστηκε όταν τα αδέλφια του Παντελίδη παρέλαβαν το βραβείο του, προκαλώντας σε όλους μας ρίγη συγκίνησης.

Η χρονιά αυτή ήταν γεμάτη από άσχημες ειδήσεις. Αγαπημένοι stars «έφυγαν» από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τους θαυμαστές τους.
Ο θάνατος της αγαπημένης ελληνίδας ηθοποιού, Ντόρα Σιμοπούλου, του έλληνα ζεν πρεμιέ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, ο θάνατος του 28χρονου τραγουδιστή σε τροχαίο και το σοκ γνωστού τραγουδιστή όταν βρέθηκε ο 19χρονος γιος του νεκρός μετά από την εξαφάνισή του, σόκαραν τους περισσότερους αναγνώστες του gossip-tv.gr. Ο θάνατος του πατέρα της Πάολα και το απίστευτο περιστατικό που ανακάλυψε το gossip-tv κατά τη διάρκεια της κηδείας με τον παπά να ανεβάζει βίντεο και φωτό στο facebook ήταν ένα από τα θέματα που σχολιάστηκε περισσότερο τη χρονιά αυτή.

Το 2016 σημαδεύτηκε και από επώνυμα διαζύγια. Το τέλος του γάμου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα έπεσε σαν κεραυνός στην εγχώρια showbiz. Οι επόμενες ημέρες μετά την ανακοίνωσης του χωρισμού ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες για την παρουσιάστρια του «Το πρωινό». Η Φαίη συγκινημένη μίλησε για το χωρισμό της με την Λίτσα Πατέρα να την παρηγορεί και να κάνει τη δική της πρόβλεψη on air. Κατά τη διάρκεια των καθημερινών εκπομπών «Το πρωινό» η παρουσιάστρια φρόντισε να ενημερώσει και το τηλεοπτικό κοινό για μια ευχάριστη είδηση που συμβαίνει στη ζωή της. Μια εγκυμοσύνη. Εκτός από το χωρισμό Λιάγκα – Σκορδά ένας ακόμη χωρισμός, μερικές ημέρες μετά, ήρθε να ταράξει την ελληνική showbiz. Ο πασίγνωστος ηθοποιός και η αγαπημένη του έδωσαν τέλος στον έρωτά τους και μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουν μιλήσει για το τι τους οδήγησε στο χωρισμό.

Η Ελένη Μενεγάκη «τράβηξε» για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον σας. Ο 14χρονος πλέον γιος της Άγγελος, η συγκίνηση καλεσμένων στην εκπομπή της αλλά και το απίστευτο ξέσπασμα της Άσης Μπήλιου ήταν μερικά από τα θέματα που διαβάσατε περισσότερο το 2016.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ένα από τα πρόσωπα που μας απασχόλησε τη χρονιά αυτή. Η δυσάρεστη στιγμή της αποβολής της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά και το χάσιμο κιλών, οι καθημερινές αναρτήσεις της στο Instagram, το αρετουσάριστο κορμί της έκαναν τη Σίσσυ ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του 2016.

Ο φετινός νικητής της Eurovision, το πώς είναι σήμερα ο γόης του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Κακκαβάς, ποια γνωστή ηθοποιός είναι η κόρη της Δέσποινας Μπεμπεδέλη, πώς είναι σήμερα ο Φρανκ ο πρώην σύντροφος της Ρούλας βροχοπούλου, ο γιος της Έλενας Κατρίτση και του Νίκου Χατζηνικολάου, οι δηλώσεις του Φάνη Μουρατίδη για το γάμο του με την Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η απίστευτη μεταμόρφωση της Χαράς Βοσκοπούλου αλλά και το ποια είναι η σύζυγος του Μάκη Παπαδημητρίου ήταν τα θέματα που «κέντρισαν» το ενδιαφέρον σας το 2016.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved