9 Μήνες: Η απόφαση του Αντρέα, σοκάρει
Media

9 Μήνες: Η απόφαση του Αντρέα, σοκάρει

Η Εύα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, δίνει στην Έλενα ένα σκεύασμα για να χαλαρώσει τον Πέτρο.

Η Σοφία βρίσκεται για ακόμα μία φορά ερωτικά με τον Χρήστο. Η Δάφνη σοκάρεται όταν ο Αντρέας της ανακοινώνει την απόφασή του να μείνει εσώκλειστος στον Οίκο Τυφλών. Η Στέλλα τηλεφωνεί στον Άλκη και τον ενημερώνει πως η Κρίστη την προσέλαβε για νταντά του Φαίδωνα. Η Δάφνη προσπαθεί να μεταπείσει τον Αντρέα να μη φύγει από το σπίτι. Ο Στέφανος και η Έλσα μπαίνουν στη λέσχη υποδυόμενοι τους υπαλλήλους του catering. Ο Πέτρος βλέπει την Εύα που βγαίνει από το σπίτι του και την απειλεί.

Ο Αντρέας μιλάει αινιγματικά στη Δάφνη για τη δολοφονία του Δημητρίου, αλλά και για τη φιλία του με τον Δημήτρη. Ο Χρήστος ζητάει από τη Σοφία μία συνάντηση για εκείνον και τον Μάνο στο σπίτι της. Η Σοφία πανικοβάλλεται καθώς πιστεύει πως θα μαρτυρήσει το μυστικό της. Ο Πέτρος συμβουλεύει την Έλενα να κόψει τις επαφές με την Εύα. Εκείνη συναινεί και πρόθυμα του σερβίρει ένα ρόφημα για να τον χαλαρώσει. Η Κρίστη ενημερώνει τον Άλκη για τη Στέλλα κι εκείνος της λέει ικανοποιημένος πως είναι έτοιμος να βάλουν μπρος το διαζύγιο.

Η Κρίστη ξαφνιάζεται με την αλλαγή του, χωρίς φυσικά να έχει αντιληφθεί το σχέδιο που παίζεται πίσω από την πλάτη της. Η Δάφνη καλεί τον Δημήτρη σπίτι τους για να μεταπείσει τον Αντρέα στην απόφασή του να μείνει στον Οίκο Τυφλών. Η Έλσα ψάχνει τους χώρους της λέσχης για να βρει τα κατάλληλα σημεία που θα φωτογραφίζει, όταν γίνεται αντιληπτή από έναν μπράβο. Η Έλενα εκφράζει στον Πέτρο τη βεβαιότητά της πως θα ζήσουν οι δυο τους μαζί κι ευτυχισμένοι.

Ο Δήμος ετοιμάζεται για τη λέσχη. Όταν η Άννα τον ρωτάει πού πάει, εκείνος οργίζεται και για άλλη μία φορά βιαιοπραγεί πάνω της. Ο Στέφανος και η Έλσα έχουν πάρει θέση έξω από τη λέσχη. Η Αργυρώ πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας, αλλά μετανιώνει. Η Μάρθα προβληματίζεται με τη συμπεριφορά της. Η Άννα ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του Δήμου, αλλά ο προσωπικός του φύλακας την εμποδίζει.

Ο Χρήστος έρχεται τάχα ξαφνικά στο σπίτι της Σοφίας. Ο Μάνος, που τον βλέπει, οργίζεται, αλλά εκείνος τους δίνει έναν φάκελο ως ένδειξη ανακωχής. Η Σοφία ταράζεται πιστεύοντας πως είναι φωτογραφίες από τις ερωτικές συνευρέσεις τους. Η Κρίστη συναντιέται με τον Κίμωνα και του εκφράζει τη χαρά της με την απόφαση του Άλκη να βγάλουν το διαζύγιο. Την ίδια ώρα, η Σύλβια την περιμένει για να βγουν και τρελαίνεται όταν η Κρίστη της λέει πως τελικά θα μείνει με τον Κίμωνα.

Ο Άλκης ετοιμάζεται για το πάρτι του Δήμου. Η Ηρώ τον ενημερώνει για το είδος αυτών των πάρτι και τον παρακαλεί να μην πάει. Εκείνος όμως επιμένει καθώς εκεί θα γνωρίσει όλη την αφρόκρεμα της Κύπρου. Η Σοφία ανακουφίζεται όταν βλέπει πως ο φάκελος του Χρήστου έχει φωτογραφίες των δυο τους από τα φοιτητικά τους χρόνια. Ο Δημήτρης δεν καταφέρνει να πείσει τον Αντρέα να μη φύγει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved