Αυτοί θα κάτσουν στον καναπέ της Σπυροπούλου το Σαββατοκύριακο!
Media

Αυτοί θα κάτσουν στον καναπέ της Σπυροπούλου το Σαββατοκύριακο!

Τα πιο φρέσκα νέα της ημέρας σας τα σερβίρουμε, πρώτοι απ’ όλους, σαν ζεστό ψωμάκι.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στην παρέα μας έρχεται η Φαίδρα Δρούκα.
Με την μαμά - δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια της παιδοδοντιάτρου Λίλας Παπαδοπούλου συζητάμε για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς για τα πρώτα δόντια των παιδιών.

Λίγο μετά τον Ελληνικό τελικό της Eurovision, η Demy μας μιλά για το τραγούδι που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, αποκαλύπτει τι εκπλήξεις θα δούμε on stage, μας λέει τι φοβάται περισσότερο για τη μεγάλη βραδιά και ποιοι θεωρεί ότι θα είναι οι ανταγωνιστές της.

Ακόμα, η Νανά Παλαιτσάκη μας ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της στου Παπάγου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και το λόγο που μετά από τριάντα χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας, δεν είναι τώρα στην τηλεόραση. Μας διηγείται απίστευτες ιστορίες από την επαγγελματική της πορεία, τον τρόπο που γνώρισε τον Μίνωα Κυριακού το 1989 και το λόγο που αισθάνεται ενοχικά ως μητέρα.

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό μαθαίνουμε μαζί, πρώτοι απ’ όλους, τα νέα της ημέρας!
Στον καναπέ μας κάθεται η Βίκυ Κάβουρα.
Με την μαμά - δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια της παιδιάτρου Λίτσας Σδόγγου συζητάμε για το πότε και το πως πρέπει μια μαμά να σταματήσει τον θηλασμό.
Ακόμα, η Μαρία Γεωργιάδου μας υποδέχεται στο σπίτι της στο Χαλάνδρι και μιλά, στη Νάνσυ Παραδεισανού, για τη σχέση με το γιο της, Αλκιβιάδη, και τη ζωή της τώρα που εκείνος σπουδάζει στην Αμερική. Τέλος, μας εξηγεί το λόγο που δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved