Media

Το πρωινό: Με μπλουζάκια του πρωταγωνιστή της «Μοιραίας Έλξης»

Gossip-tv Team

Μπορεί να μην ήξεραν ποιος είναι ο Κιβάν Τατλιτουγ, ο πρωταγωνιστής της «Μοιραίας Έλξης», όμως έβαλαν στο Πρωινό μπλουζάκια με το πρόσωπό του και είπαν ότι είναι ο Μπραντ Πιτ της Τουρκίας και θα δούμε διπλό επεισόδιο!

«Ο Τζεσούρ οδηγεί σε έναν επαρχιακό δρόμο όταν ξαφνικά μια κοπέλα εμφανίζεται πάνω σ’ ένα άλογο που τρέχει ανεξέλεγκτο προς το γκρεμό. Ο Τζεσούρ τρέχει με το αυτοκίνητό του παράλληλα με το άλογο, προσπαθώντας να βοηθήσει την κοπέλα. Λίγο προτού φτάσει στο γκρεμό, το άλογο στρίβει μαζί με το αυτοκίνητο και ο Τζεσούρ πηδά πάνω του, πέφτοντας στο έδαφος μαζί της. Έτσι, ο Τζεσούρ και η Σουχάν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο για πρώτη φορά.
Η Σουχάν προσκαλεί τον Τζεσούρ στο σπίτι της για να τον ευχαριστήσει που της έσωσε τη ζωή. Εκείνος τότε ανακαλύπτει ότι η Σουχάν είναι κόρη του Ταχσίν Κορλουντάγ, του ανθρώπου που ευθύνεται για την οικογενειακή του δυστυχία. Πίσω από το παραλίγο μοιραίο ατύχημα της Σουχάν, κρύβεται η νύφη της, η Τζαχιντέ, η οποία παρακολούθησε με τα κιάλια της ολόκληρο το συμβάν.
Ο Τζεσούρ , αφού επισκευάζει το αυτοκίνητό του και φροντίζει το πληγωμένο άλογο της Σουχάν, αποφασίζει να το πάρει στη φάρμα του μέχρι να γίνει καλά. Όταν ο Ταχσίν Κορλουντάγ επιστρέφει από ένα επαγγελματικό ταξίδι και μαθαίνει από τον γιο του, τον Κορχάν, ότι πούλησε ένα άγονο κτήμα δίπλα στη φάρμα τους, γίνεται έξαλλος. Ο αγοραστής δεν είναι άλλος από τον Τζεσούρ, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Ταχσίν Κορλουντάγ...
Σε μια συζήτηση με τον Κορχάν και τον Μπουλέντ, η Τζαχιντέ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή του ατυχήματος της Σουχάν και την παρέμβαση του Τζεσούρ, σαν να βρισκόταν εκεί. Η Σουχάν σκέφτεται συνεχώς τον Τζεσούρ και αποφασίζει να τον επισκεφτεί στο σπίτι του. Εκείνος λείπει, όμως βρίσκει εκεί το άλογό της πληγωμένο. Επιστρέφοντας, ο Τζεσούρ της λέει ψέματα για τον τραυματισμό του αλόγου κι εκείνη γίνεται έξαλλη.
Ο Ταχσίν Κορλουντάγ απολύει τον Κεμάλ, τον ιπποκόμο και μνηστήρα της Σιρίν, κατηγορώντας τον για το ατύχημα της Σουχάν. Εκείνος πηγαίνει στον Τζεσούρ, ο οποίος του δείχνει το αγκαθωτό σύρμα που βρήκε κάτω από τη σέλλα του αλόγου και του λέει ότι κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τη Σουχάν. Ο Τζεσούρ προσλαμβάνει τον Κεμάλ, προκειμένου να παίρνει πληροφορίες για την οικογένεια των Κορλουντάγ. Στο μεταξύ, ο Ταχσίν Κορλουντάγ προσπαθεί να ακυρώσει την αγορά του κτήματος από τον Τζεσούρ, αλλά ο δικηγόρος του τού λέει ότι αυτό είναι αδύνατο, καθώς η αγοραπωλησία ήταν απόλυτα νόμιμη.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved