O Γιώργος Αγγελόπουλος εκτός Survivor: 5 πράγματα που θα συμβούν στο νησί των Διασήμων
Media

O Γιώργος Αγγελόπουλος εκτός Survivor: 5 πράγματα που θα συμβούν στο νησί των Διασήμων

Πλάθουμε ένα τρομακτικό σενάριο και στο παρουσιάζουμε

Αύριο ξημερώνει μια μεγάλη μέρα. Όχι δεν έχουμε εκλογές-περίεργο αλλά όχι-όχι δεν παίζει η εθνική Ελλάδος τελικό Μουντιάλ και όχι δεν ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις οπότε και οι ψυχολόγοι θα δώσουν οδηγίες στον έρμο υποψήφιο και οι μανούλες θα παραταχθούν έτοιμες για πόλεμο με το τοστ και το χυμό πορτοκάλι ανά χείρας. Αύριο λοιπόν, είναι η μεγάλη αποχώρηση του Survivor.

Αύριο είναι εκείνη η μέρα όπου θα μάθουμε ποιος εκ των τριών Διασήμων θα χαιρετήσει για πάντα τον Άγιο Δομίνικο. Όλοι θυμόμαστε την αποφράδα Δευτέρα-ούτε με τον τορπιλισμό του Έλλη τέτοια αναταραχή-που η Βαλαβάνη (κρύψου) έθεσε στη διάθεση του κοινού το Γιώργο Αγγελόπουλο, το Ντάνο της καρδιάς μας.

Εμείς, τρώγοντας τα νύχια μας από την αγωνία-χαμένο το ημιμόνιμο-αναμένουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και πλάθουμε σενάρια με το νου, ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε καταλλήλως -φήμες λένε ότι θα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο Καλλικράτης με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις- σε περίπτωση που το αγόρι της αρμύρας δε συγκεντρώσει την αγάπη του κοινού -δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις-. Τι θα συμβεί λοιπόν στην ομάδα των Διασήμων αν αποχωρήσει ο Αγγελόπουλος;

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved